One Shoe (part of iO)

Digital Design

Samensmelting van strategie, branding en technologie.

We gieten design niet na afloop over een project heen, maar ontwerpen met een doel: om een idee vorm te geven, impact te creëren en een merkbeleving te vernieuwen. Dat is soms minimalistisch, soms extatisch, maar altijd krachtig, herkenbaar en toegankelijk.

Interesse? Neem contact op.
De ultieme gebruikservaring

Branding, copy en visual design

Met digital design creëren we de uiteindelijke gebruikservaring. Hier komt branding, goede copy en visual design bij elkaar. Zo creëren we de juiste sfeer en zorgen we ervoor dat jouw klanten het digitale product écht gaan gebruiken. Onze designers zorgen ervoor dat jouw merk op de best mogelijke manier tot zijn recht komt.

“Digital design is het vinden van de balans tussen oplossing, vorm, creativiteit, emotie en merk.”

Aron, Designer

Onze aanpak

Design Research

Design Research

Ontwerponderzoek is een integraal onderdeel van ons ontwerpproces. Het biedt ons de mogelijkheid om vanuit user-centered principes optimale oplossingen te ontwerpen.

User Interface Design

User Interface Design

Met UI Design ontwerpen we de interface van je digitale oplossing. We maken het de gebruiker graag zo gemakkelijk mogelijk om de taken in je digitale oplossing uit te voeren.

Visual Design

Visual Design

Met gevoel voor kleur, beeld en typografie en met oog voor detail geven onze visual designers digitale oplossingen vorm en betekenis.

User Experience Design

User Experience Design

Bij UX Design ontwerpen we de gehele gebruikservaring: hier komt strategie, technologie, design en content samen. Ons doel is altijd een betekenisvolle, doeltreffende en plezierige beleving.

User Experience Design

Prototyping

Prototyping

Ideeën en statische designs brengen we al in een vroeg stadium tot leven met prototyping. Zo heb je al snel een tastbaar product in handen dat we verder uitwerken naar een volwassen oplossing.

Prototyping

Gerelateerd werk

Ontwerpproces

Looks matter!

Kenmerkend voor ons ontwerpproces is dat we altijd op zoek zijn naar the sweet spot: daar waar we in het design de business goals en merkidentiteit van de organisatie met de wensen van de eindgebruiker kunnen verenigen. Want digital design is uiteindelijk de bepalende factor of een oplossing wel of niet gebruikt wordt.

Op zoek naar een bureau voor jouw Digital Design?

Job (Digital Consultant) weet alles over Digital Design