One Shoe logo

Digitale oplossingen

Digitale oplossingen die het leven een stuk makkelijker, beter en leuker maken.

Ons digital team ontwikkelt websites, platforms, services en tools waardoor organisaties groeien en waarvan klanten blij worden.

Interesse? Neem contact op.
Denkkracht, creativiteit & vakmanschap

Digitale oplossingen met impact

Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als digitale oplossingen, producten en services het gewoon goed doen. Dat ze voorzien in een behoefte, aangenaam in gebruik zijn en ook nog eens jouw merkidentiteit een boost geven. Ons digital team bouwt complete oplossingen op basis van inzichten uit strategie, user experience en design. Daarbij gebruiken we vooraanstaande technologieën.

Door informatiebehoeften op te lossen en processen eenvoudiger of aangenamer te maken winnen we prijzen – maar maken we bovenal het verschil in het dagelijks leven van mensen. Kortom: werk dat ertoe doet.

Onze services

Campagne websites

Campagne websites

Met krachtig design en nadruk op content en conversie ontwikkelen we succesvolle websites voor jouw merk & marketing campagnes.

Lees meer over website ontwikkeling

Corporate websites

Corporate websites

Je corporate website is een krachtig medium om business doelstellingen zoals meer leads, nieuwe klanten of een grotere naamsbekendheid te behalen.

Lees meer over website ontwikkeling

Multisite Platforms

Multisite Platforms

Beheer en publiceer met één CMS tientallen tot honderden websites.

Lees meer over Multisite Platforms

Content-driven platforms

Content-driven platforms

Platforms die bezoekers uitnodigen om zich onder te dompelen in de content. Met aansprekende inhoud, een slimme site structuur, effectieve filters en zoekfuncties.

Lees meer over Online Platforms

Web & Mobile Applicaties

Web & Mobile Applicaties

Vertaal je dienstverlening naar web & mobile applicaties om zo altijd binnen handbereik van je doelgroep te zijn.

Lees meer over Web Applicaties
Lees meer over Mobile Applicaties

System Integration

System Integration

We maken systemen eenvoudiger, efficiënter, flexibeler of veiliger met innovatieve en integrale IT-oplossingen.

Technology & stacks

We werken met de laatste technologieën en bewezen stacks

Gerelateerd werk

Agile mindset

Zo werken we graag samen

Dankzij onze agile mindset kunnen onze teams gedisciplineerd en innovatief je digitale ambities realiseren. We ontwikkelen in cycli, leveren continu nieuwe onderdelen op en toetsen doorlopend of we nog op de goede weg zijn. Kennis die we tijdens het project opdoen kunnen we snel en slim inzetten.

ISO27001

Maximising the quality of our work

Met dagelijks nieuws over hackers en informatielekken is het wel zo fijn te weten dat onze development processen uitstekend geregeld zijn en dat alle informatie uitermate vertrouwelijk behandeld wordt. Dat moet ook wel, want we hebben dagelijks te maken met grote databestanden, persoonsgegevens, netwerken van andere partijen en andere vertrouwelijke informatie.

Dankzij onze ISO27001 certificering kun je erop vertrouwen dat onze bedrijfsvoering, informatiebeveiliging, klanttevredenheid en kwaliteit van onze dienstverlening dik in orde is!

Benieuwd wat wij voor je organisatie kunnen doen?

Tibor weet alles over digitale oplossingen