One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Digitale Strategie

Relevant worden én blijven in het digitale tijdperk

Zijn er manieren waarop je je (digitale) dienstverlening slimmer kunt inrichten? Hoe zorg je ervoor dat de services die je aanbiedt meer gaan bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen? Door een sterke digitale strategie te ontwikkelen helpen we organisaties in te spelen op kansen in een snel veranderende wereld.

Interesse? Neem contact op.
Blijf innoveren in je markt

Waarom een digitale strategie ontwikkelen?

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en creëert nieuwe business mogelijkheden en uitdagingen. Organisaties die inspelen op ontwikkelingen in de markt laten de concurrentie al snel achter zich.

Bij One Shoe helpen we merken en organisaties met een digitale strategie ontwikkelen zodat groeikansen kunnen worden benut. Samen zetten we een concrete digitale visie en aanpak neer, voor de lange én korte termijn.

"Door een digitale strategie te ontwikkelen blijf je van toegevoegde waarde voor je gebruikers en klanten, ook in een veranderende wereld."

Job, Digital Consultant

Onze aanpak bij digitale strategie ontwikkeling:

Discovery fase

Discovery fase

Aan het begin van het traject duiken we diep in je organisatie, analyseren we de markt en brengen we de kansen en uitdagingen in kaart. We identificeren de business goals en plaatsen die welbekende stip aan de horizon. Waar staan we nu, waar werken we naartoe en welke stappen zijn er nodig om de gestelde doelen beter, sneller of makkelijker te bereiken?

Customer Journey

Customer Journey

Customer journey mapping is een beproefde methodiek om vanuit het perspectief van de klant naar de inrichting van je organisatie en dienstverlening te kijken. We onderzoeken hoe mensen je services ervaren en bepalen hoe we de belangrijke contactmomenten kunnen optimaliseren.

User Experience Design

User Experience Design

Hoe preciezer je weet wat de wensen, behoeftes en struikelpunten van je doelgroep zijn, hoe beter je service wordt. Die is immers bedoeld om het leven van gebruikers leuker of eenvoudiger maken. Inzichten maken we concreet met prototypes en designs.

Meer over User Experience Design

Digitale oplossingen

Digitale oplossingen

Een hogere conversie, meer gebruiksgemak of een soepelere workflow: op basis van heldere, toetsbare insights creëren we succesvolle digitale oplossingen.

Meer over Digitale oplossingen

Usability Onderzoek

Usability Onderzoek

Met gebruikerstesten, stakeholder interviews en focusgroepen meten en analyseren we of de bedachte digitale oplossing de impact heeft die we voor ogen hebben. We blijven continu verbeteren met inzichten uit statistics, usability tests en gebruikersonderzoek.

Digitale middelen & innovaties

Een digitale strategie ontwikkeld, en dan?

Door een digitale strategie te ontwikkelen heb je de strategische uitgangspunten, kaders én ambities voor je organisatie vastgesteld. Oftewel: je hebt 'the bigger picture' voor ogen. Dit is de basis voor een doelgerichte ontwikkeling van digitale middelen en innovaties: je weet nu precies welke services geschikt zijn voor jouw doelgroep. Bovendien kun je gefundeerde beslissingen nemen voor investeringen en weet je precies hoe je je doelstellingen gaat bereiken. 

Gerelateerd werk

Van digitale strategie naar executie

Onze digitale strategen bedenken, ontwikkelen én optimaliseren de wijze waarop jouw doelgroep je merk ervaart. Met een frisse blik, creatieve inslag en diepgaande kennis van techniek zijn wij in staat om vanuit meerdere invalshoeken naar je digitale touchpoints te kijken. We weten wat wel en niet werkt, en maken dagelijks de vertaalslag van strategie naar executie: Digitale Oplossingen, Websites, Mobile Apps, Webapplicaties.

Een succesvolle digitale strategie ontwikkelen?

Informeer naar de mogelijkheden bij Job Bilsen (Digital Consultant)