One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Digitale Strategie

Relevant worden én relevant blijven in het digitale tijdperk.

Hoe ziet je digitale dienstverlening er over 5 jaar uit? Hoe verhogen we de bijdrage van je website, app of digitale service aan je bedrijfsdoelstellingen? One Shoe ontwikkelt digitale strategieën die jouw merk helpen in te spelen op een snel veranderende wereld.

Interesse? Neem contact op.
New Digital Business

Blijf innoveren in je markt

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en creëert nieuwe business mogelijkheden en uitdagingen. Organisaties die inspelen op ontwikkelingen in de markt laten de concurrentie al snel achter zich.

Bij One Shoe helpen we merken en organisaties bij het ontwikkelen van succesvolle digitale strategieën waarmee groeikansen kunnen worden benut. Samen zetten we een concrete digitale visie en aanpak neer, voor de lange én korte termijn.

"Blijf van toegevoegde waarde voor je gebruikers en klanten, ook in een veranderende wereld."

Job, Digital Consultant

Onze aanpak?

Discovery fase

Discovery fase

Aan het begin van het traject duiken we diep in je organisatie, analyseren we de markt en brengen we de kansen en uitdagingen in kaart. We identificeren de business goals en plaatsen die welbekende stip aan de horizon. Waar staan we nu, waar werken we naartoe en welke stappen zijn er nodig om de gestelde doelen beter, sneller of makkelijker te bereiken?

Customer Journey

Customer Journey

Customer journey mapping is een beproefde methodiek om vanuit het perspectief van de klant naar de inrichting van je organisatie en dienstverlening te kijken. We onderzoeken hoe mensen je services ervaren en bepalen hoe we de belangrijke contactmomenten kunnen optimaliseren.

User Experience Design

User Experience Design

Hoe preciezer je weet wat de wensen, behoeftes en struikelpunten van je doelgroep zijn, hoe beter je service wordt. Die is immers bedoeld om het leven van gebruikers leuker of eenvoudiger maken. Inzichten maken we concreet met prototypes en designs.

Meer over User Experience Design

Digitale oplossingen

Digitale oplossingen

Een hogere conversie, meer gebruiksgemak of een soepelere workflow: op basis van heldere, toetsbare insights creëren we succesvolle digitale oplossingen.

Meer over Digitale oplossingen

Usability Onderzoek

Usability Onderzoek

Met gebruikerstesten, stakeholder interviews en focusgroepen meten en analyseren we of de bedachte digitale oplossing de impact heeft die we voor ogen hebben. We blijven continu verbeteren met inzichten uit statistics, usability tests en gebruikersonderzoek.

Digitale strategie

Ontwikkel digitale middelen en innovaties

Na afloop van het digitale strategie traject van One Shoe zijn de strategische uitgangspunten, kaders én ambities vastgesteld voor de ontwikkeling van nieuwe digitale middelen en innovaties.

Gerelateerd werk

Van strategie naar executie

Onze digitale strategen bedenken, ontwikkelen én optimaliseren de wijze waarop jouw doelgroep je merk ervaart. Met een frisse blik, creatieve inslag en diepgaande kennis van techniek zijn wij in staat om vanuit meerdere invalshoeken naar je digitale touchpoints te kijken. We weten wat wel en niet werkt, en maken dagelijks de vertaalslag van strategie naar executie: Digitale Oplossingen, Websites, Mobile Apps, Webapplicaties.

Kunnen wij je helpen bij jouw digitale strategie?

Job (Digital Consultant) weet alles over digitale strategie


Meer Digitale Strategie

Blogs