One Shoe (part of iO)

Digitale Strategie (workshop)

Hoe blijf je relevant in het digitale tijdperk? Hoe ziet je digitale mediamix er over 5 jaar uit? In deze workshop leggen we het fundament voor je digitale strategie.

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en creëert nieuwe business mogelijkheden en uitdagingen. Organisaties die inspelen op ontwikkelingen in de markt laten de concurrentie al snel achter zich.

Interesse? Neem contact op.

Bereid je voor op je digitale strategie van morgen

People

People

Een goede digitale strategie start bij de eindgebruiker. Hoe ziet hun journey er straks uit? En waar voeg je maximale waarde toe?  

Technology

Technology

We bepalen welke technologische ontwikkelingen bijdragen aan de transformatie van je organisatie.

Business

Business

We kijken naar het effect van jouw digitale doelstellingen op de hele organisatie. Wat is de impact op bestaande processen?

Bepaal de contouren van je workshop

Een Digital Strategy Workshop geeft jou en je team handvatten voor het bepalen van de digitale koers:

  • Krijg inzicht in de laatste technologische trends
  • Ontdek welke disrupties er plaatsvinden en verbreed de kennis van je speelveld
  • Ontwikkel nieuwe ideeën voor je digitale strategie

De workshop Digitale Strategie bestaat uit 4 onderdelen:

1. Customer Journey Mapping

Customer Journey Mapping is een beproefde methodiek om vanuit het perspectief van de klant naar de inrichting van je (toekomstige) organisatie en dienstverlening te kijken. Zo bepalen we de contactmomenten van morgen.

2. Trends Rating

We brengen je up-to-date over de laatste digitale trends en disruptieve ontwikkelingen. We kijken naar de ontwikkelingen in jouw branche, maar vooral ook daarbuiten

3. Doelen en KPI’s

We definiëren de belangrijkste doelen voor je nieuwe digitale strategie. En kijken hoe deze goed meetbaar kunnen maken, zodat je hierop kunt gaan sturen.

4. Brainstorm!

Waarin excelleert jouw organisatie nu of straks? Product leadership, customer intimacy of operational excellence? En welke digitale diensten horen daar dan bij?

Interactieve workshop

Kickstart je digitale strategie van morgen

Met deze interactieve workshop ga je in in één dag aan de slag met digitale technologie rond specifieke thema's. Na afloop heb je daadwerkelijk toegevoegde waarde voor je organisatie in de vorm van kennis, inzichten en een uitgewerkte digitale aanpak.

Meer informatie of direct een workshop boeken?

Job (Digital Consultant) kan je er alles over vertellen