One Shoe (part of iO)

Digitale Transformatie

Op naar een digitaal georiënteerde en datagedreven organisatie.

Iedere organisatie zou zich bezig moeten houden met digitale transformatie. Omdat de wereld verandert, trends en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, en er talloze digitale kansen zijn die benut kunnen worden. Daar ondersteunen we graag bij. 

Interesse? Neem contact op.

Wat is digitale transformatie?

Digitale transformatie is een proces om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van digitale oplossingen optimaal in te zetten, zodat je als organisatie flexibel en adaptief kunt zijn. Deze wendbaarheid stelt je in staat om op innovatieve manier in te kunnen (blijven) spelen op de steeds veranderende behoeftes van je klanten.

Vraagstukken waarmee wij kunnen helpen:

  • Welke eerste stappen kunnen we zetten voor de digitalisering van onze organisatie?
  • Hoe krijgen we de digitale kansen en uitdagingen voor onze organisatie inzichtelijk?
  • Hoe halen we meer uit beschikbare data?

Onze digitale transformatie aanpak

Inventarisatie ecosysteem

Inventarisatie ecosysteem

Aan de hand van een analyse van het ecosysteem van onder meer de organisatie, mensen en processen bepalen we de digitale volwassenheid. Vervolgens helpen onze strategen bij visievorming en het definiëren van een digitale strategie.

Technologisch landschap en data

Technologisch landschap en data

Daarnaast doen we een analyse van het technologisch landschap en data, én verkrijgen we inzicht in de customer journeys en klantbehoeften. 

Roadmap en technologisch fundament

Roadmap en technologisch fundament

De analyses vormen de basis voor idee- en conceptontwikkeling voor verdere digitalisering en voor nieuwe business modellen en innovaties. De output is een roadmap en het technisch fundament voor het zetten van concrete next steps.

"Digitale transformatie zet de eindgebruiker in de manier van werken centraal. Hierdoor ben je als bedrijf adaptief en in staat om van blijvende toegevoegde waarde te zijn."

Peter, Digital Consultant

Business, IT, data & creativiteit

Wij weten als geen ander: digitale transformatie is geen project maar een proces. En gedurende dit proces wil je er zeker van zijn dat je alle kennis kunt benutten die van toegevoegde waarde kan zijn in de transformatie. Bij One Shoe hebben we uiteenlopende disciplines in huis die ieder vanuit hun eigen expertise bijdragen aan het klaarstomen van jouw business voor de toekomst. Denk aan ervaren strategen, UX strategen, business consultants en business architecten maar ook concepters, designers en developers staan tot je beschikking. Deze mix van business, IT, data en creativiteit is de ideale combinatie voor jouw digitale transformatie.

De kracht van digitaal benutten?

Ben je op zoek naar een bureau dat helpt de kracht van digitaal in te zetten voor je business? Wij begeleiden organisaties bij digitale transformatie en digitalisering. Samen bepalen we wat nodig is om je business écht te veranderen en te vernieuwen. En geen enkele organisatie is hetzelfde: dus onze aanpak is altijd op maat gemaakt.

Meer informatie over onze aanpak digitale transformatie?

Peter (Business Consultant) staat je graag te woord!