One Shoe (part of iO)

Drupal

Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij dé Drupal specialist van het eerste uur.

Ben je op zoek naar een bureau dat gespecialiseerd is in een van de meest gebruikte en gewaardeerde CMS-en ter wereld? Wij helpen je graag Drupal in te zetten voor je nieuwe website, portal of platform. 

Interesse? Neem contact op.
Veelzijdig en betrouwbaar

No 1 Drupal specialist

Het Drupal CMS wordt gebruikt door de grootste merken ter wereld en blijft in populariteit groeien. Met Drupal hebben onze specialisten de mogelijkheid om sterke digitale ervaringen te creëren. Het CMS staat bekend om zijn flexibiliteit, vrijheid en schaalbaarheid. Dankzij de enorme veelzijdigheid aan modules kunnen we als ervaren Drupal specialist iedere soort website met iedere denkbare functionaliteit bouwen.

"Drupal is for ambitious digital experiences"

- Dries Buytaert, founder of Drupal

Wij zijn gespecialiseerd in:

Drupal audits

Drupal audits

Voor bestaande sites kunnen we een Drupal audit doen. Wil je bijvoorbeeld weten of je huidige Drupal website veilig is? Of de code van goede kwaliteit is? Onze developers duiken graag onder de motorkap en geven uitgebreid advies.  

Lees meer over Drupal Audits

Drupal development

Drupal development

Bestaande Drupal website upgraden naar een hogere versie? Of een compleet nieuwe Drupal website laten ontwikkelen? Zet dan onze ervaring in voor Drupal corporate websites, online portals, intranetten, grootschalige communities en multi language platforms.

Lees meer over Drupal 8 website ontwikkeling
Lees meer over Drupal Upgrades

Drupal beheer

Drupal beheer

Natuurlijk gaan wij niet achterover zitten wanneer je Drupal website live is. Met ons Drupal support & onderhoud zorgen we ervoor dat je website altijd optimaal blijft performen.  

Lees meer over Drupal beheer

Gerelateerd werk

Deze organisaties zetten onze Drupal specialisten in:

  • DHL
  • Thuisarts
  • LeasePlan
  • Kanker.nl
  • OLVG
  • DyslexieCentraal

Al 15 jaar Drupal specialist

We werken al ruim 15 jaar met Drupal en helpen merken en organisaties concrete digitale stappen te ondernemen om hun doelen te bereiken en blijvend een positief verschil te maken. Daarnaast dragen we in de Drupal community veel bij aan de (door)ontwikkeling van Drupal en staan we vaak op het podium om onze kennis te delen - bijvoorbeeld op DrupalCon of tijdens DrupalJam Nederland.  

... maar meer dan een websitebouwer

Een Drupal website ontwikkelen is meer dan gewoon bouwen. Het gaat verder dan iets lanceren dat ‘doet wat het moet doen’. Een succesvol digitaal product is ontwikkeld vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Pas dan voegt het echt waarde toe aan het dagelijks leven van mensen. Daarom combineren we onze Drupal specialisatie met onze UX en Digital Design expertise. Inmiddels hebben we dankzij die combinatie vele prijzen in de wacht gesleept.

Onze Drupal Awards

  • Drupal Splash Award - SilverStudyinholland.nl2020
  • Drupal Website van het JaarDHL Parcel2019
  • Drupal Splash Award - HealthKanker.nl2019

Wereldwijd bekende Drupal community speler

CEO Michel van Velde is lid Raad van Bestuur van de Global Drupal Association.

Supporting Partner van Stichting Drupal Nederland

Op zoek naar een ervaren Drupal specialist?

Tibor (Digital Consultant) adviseert je graag over jouw Drupal vraagstuk