One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Drupal Support & Onderhoud

Je Drupal website 24/7 stabiel, veilig en betrouwbaar

Als Drupal specialist verzorgen we het complete beheer van je Drupal website. Van vrijblijvende support en onderhoud tot en met 24/7 SLA’s.

Interesse? Neem contact op.
Drupal support & onderhoud

Alles in huis voor een stabiele en veilige Drupal website

One Shoe levert support en onderhoud van de hoogste kwaliteit op bestaande Drupal websites en modules. Ons ervaren team van Drupal specialisten zorgt ervoor dat je website of platform altijd veilig en beschikbaar is.

Het hart van Drupal is de wereldwijde community: dankzij hen is Drupal altijd up-to-date.

Dick, Drupal Developer

Onze support & onderhoud services

Drupal support

Drupal support

Van de simpelste tot en met de meest ingewikkelde uitdaging: ons ervaren supportteam biedt optimale ondersteuning bij eventuele storingen aan je website.

Drupal onderhoud

Drupal onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Periodiek onderhoud omvat back-ups, updates en onderhoud aan het Drupal CMS. Zo werk je altijd met de laatste en gegarandeerd veilige versie van de software.

Drupal upgrades

Drupal upgrades

We voeren een Drupal Upgrade uit wanneer je je website wilt upgraden van Drupal 6 of 7 naar hogere versie. We doen dan een rebuild in de nieuwste versie en een migratie van content van de oude naar de nieuwe versie.

Automatisch testen

Automatisch testen

Voor grotere Drupal projecten die meer mission critical zijn, passen we automatische testen toe. Bij iedere wijziging wordt een script met geautomatiseerde testen op het project losgelaten om het behoud van de juiste werking te borgen. We garanderen hierdoor solide software en life-cycle management waarbij zelfs grote veranderingen eenvoudiger worden om door te voeren.

De kracht van de Drupal Community

De kracht van de Drupal Community

Het Drupal CMS wordt gesupport door een wereldwijde community: Drupal specialisten van over de hele wereld, waaronder One Shoe, werken samen aan de ontwikkeling van Drupal. Dat heeft als voordeel dat de veiligheid en kwaliteit van het CMS doorlopend wordt getest en verbeterd door duizenden developers, en er steeds nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Gerelateerd werk

Service Level Agreements (SLA)

Gegarandeerde respons- en oplostijden

Sluit een servicecontract (SLA) af zodat je garanties hebt over de respons- en oplostijden. Eventueel uit te breiden tot wel 24/7 support, ook buiten kantoortijden én in de weekenden!

Capaciteitsreservering

Verzekerd van een vast aantal uren Drupal beheer

Met een capaciteitsreservering ben je iedere maand verzekerd van een vast aantal uur Drupal development. De gereserveerde capaciteit is inzetbaar voor doorontwikkeling, support, meten, analyseren, optimaliseren en implementeren.

Onderhoud Drupal website

Veilig, stabiel en beschikbaar

Met een onderhoudscontract verzorgen we periodiek onderhoud aan je Drupal website. Hiermee voorkomen we storingen en zorgen we dat je altijd met de laatste versies van het Drupal CMS werkt.

Drupal Support

Je issues altijd in goede handen

Bij eventuele issues kun je altijd bij ons supportteam terecht. De service coördinator reageert direct via ons online servicedesk systeem. Een team van Drupal specialisten verhelpt incidenten, lost issues op, en doet troubleshooting en ondersteuning op afstand.

Deze Drupal websites zijn in veilige handen

Drupal audits

Drupal website door ons in beheer laten nemen?

Na oplevering van een Drupal project krijg je van ons altijd een passend voorstel voor het beheer van de website of platform. Heb je een project door een ander Drupal bureau laten ontwikkelen en overweeg je die door ons in beheer te laten nemen? Dan voeren we eerst een Drupal audit uit.

Met een Drupal audit controleren we de kwaliteit van de code, gebruikte modules en de toekomstbestendigheid van de inrichting. Ook behoren audits van veiligheid en performance tot de mogelijkheden. Aan de hand van deze audit doen we een passend voorstel voor in beheer name.  

Op zoek naar een ervaren Drupal specialist?

Tibor (Digital Consultant) adviseert je graag over jouw Drupal vraagstuk