One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Drupal Upgrades

Drupal 7 > Drupal 8 > Drupal 9

Bestaande Drupal website updaten naar een hogere versie? We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het migreren en updaten van Drupal websites, waaronder die van DHL, het OLVG, Thuisarts.nl en vele anderen.

Interesse? Neem contact op.
Altijd een soepele transitie

Drupal website updaten, upgraden of migreren?

Is je Drupal website toe aan een upgrade? Bijvoorbeeld omdat je huidige website verouderd is, of omdat je het design wilt herzien? Voor versies tot en met Drupal 7 houdt het overgaan naar een nieuwere versie van Drupal vaak een herbouw (migratie) van je website in. Dat komt omdat Drupal 8 technisch sterk verschilt van Drupal 7 en boordevol features zit die Drupal 7 niet heeft. Vanaf Drupal 8 is het update patroon echter anders ingericht waardoor de transitie naar Drupal 9 en alle volgende versies slechts een kleine stap is. Dat maakt Drupal des te aantrekkelijker!

Wij voeren Drupal website upgrades uit voor vooraanstaande organisaties

  • DHL
  • OLVG
  • Sanofi
  • Leaseplan
  • Thuisarts.nl

Update je website naar de nieuwste versie van Drupal: Drupal 9

De nieuwste versie van Drupal - Drupal 9 - is in juni 2020 gelanceerd! Met een website in Drupal 9 profiteer je van de nieuwste features, de best onderhouden modules en hoge kwaliteit privacy en security standaarden.

Drupal 7 website upgraden?

Als je momenteel een Drupal 7 website hebt, adviseren we je om niet te wachten met het upgraden van je website naar Drupal 9. Met een website in Drupal 9 profiteer je van de nieuwste features, de best onderhouden modules en hoge kwaliteit privacy en security standaarden!

Drupal 8 website upgraden?

Zit je nu al op Drupal 8? Een Drupal 8 website upgraden naar Drupal 9 is zoals gezegd een kleine stap - mits je Drupal 8 website goed onderhouden is. Ons technisch team kijkt in een Drupal website audit graag met je mee naar de inrichting en status van je huidige Drupal website, om je gedegen advies te geven over de upgrade van je Drupal website.

Gerelateerd werk

Wil jij je Drupal website upgraden naar Drupal 8 of Drupal 9?

Tibor (Digital Consultant) weet alles over soepele Drupal upgrades