One Shoe (part of iO)

Drupal website audit

Een grondige check van je Drupal website met een Drupal audit

Is je website volgens de Drupal standaarden gerealiseerd? Is je website veilig? Levert de website de gewenste performance? Een Drupal audit legt de basis voor Drupal beheer en doorontwikkeling.

Interesse? Neem contact op.
Drupal Audit

Kwaliteit, veiligheid en performance

Bij het uitvoeren van een Drupal audit staan veiligheid en performance centraal. Daarnaast controleren we of de Drupal standaarden worden gehanteerd en of er overbodige modules verwijderd kunnen worden. Een Drupal audit van One Shoe biedt garantie op een goede performance van je Drupal website en legt de basis voor Drupal onderhoud & support en Drupal doorontwikkeling.

Gerelateerd werk

Onderdelen van onze Drupal audit

Security

Security

Is je Drupal website veilig ontwikkeld? Zitten er zwakheden in de code? Zijn de Drupal modules veilig geconfigureerd? En zijn de meest recente security updates geïnstalleerd?

Kwaliteit

Kwaliteit

Een kwalitatief goede website is veilig én snel. We controleren de kwaliteit van de (custom) code, onderzoeken welke modules er zijn gebruikt en brengen de snelheid (performance) in kaart.

Onderhoudbaarheid

Onderhoudbaarheid

Is de code goed gedocumenteerd zodat deze door andere developers te begrijpen is? Is de code leesbaar? Zijn alle patches gedocumenteerd in de codebase? Oftewel: is de code overzichtelijk en in de toekomst makkelijk onderhoudbaar?

Architectuur

Architectuur

Is je Drupal website logisch opgebouwd en is de structuur logisch geordend? Misschien zijn de elementen verouderd of bevatten ze nog restanten van een oude versie. Ook checken we de site- en hostingconfiguratie van site.

Coding Standards

Coding Standards

Drupal heeft Coding Standards die moeten worden opgevolgd door alle Drupal developers. Zo wordt de kwaliteit van de code gewaarborgd. We checken of het team dat je website heeft ontwikkeld de Coding Standards goed heeft gehandhaafd.

"De kwaliteit van de code is bepalend voor de schaalbaarheid van je website. Een goede audit brengt dit in kaart."

Eelke, Drupal Developer

Adviesrapport

Alle bevindingen en verbeteringen in één rapport

Na afloop van de audit krijg je van ons een rapport waarin onze bevindingen staan. Daarnaast geven we je advies over welke stappen je zou moeten nemen om de zwakke plekken in de code van je Drupal website aan te pakken.

Op zoek naar een ervaren Drupal specialist?

Tibor (Digital Consultant) adviseert je graag over jouw Drupal vraagstuk