One Shoe (part of iO)

Drupal 8

Wil je een Drupal 8 website laten ontwikkelen? Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de ontwikkeling van award-winning Drupal websites.

Of het nu gaat om het vernieuwen van je bestaande Drupal website of volledige end-to-end Drupal 8 website ontwikkeling, wij helpen je graag verder!

Interesse? Neem contact op.
Het beste dat Drupal te bieden heeft

Drupal 8

Bij One Shoe werken we met bewezen technieken om websites te ontwikkelen die je doelgroep écht verder helpen. Drupal 8 - de nieuwste versie van Drupal - is gestructureerd, gebruiksvriendelijk en uitgebreid. De 'Drupal Core' vormt de basis van het CMS en kan naar wens uitgebreid worden met meer dan duizenden modules zoals fotogalerijen, webwinkel functionaliteiten et cetera. Groot voordeel aan Drupal 8 is dat het erg gemakkelijk is een andere front-end aan een Drupal 8 website te koppelen. Bovendien is het CMS uitermate gebruiksvriendelijk waardoor het content beheer nog aantrekkelijker wordt voor content managers.

Drupal 8 zetten we in voor:

Drupal 8 websites

Drupal 8 websites

Van corporate websites, campagne websites tot maatwerk websites: Drupal heeft talloze mogelijkheden en is voor (bijna) iedere toepassing geschikt.

Drupal 8 community platforms

Drupal 8 community platforms

Creëer een interactief platform voor gelijkgestemden met user-generated content, social features, reactie- en interactiemogelijkheden.

Lees meer over de ontwikkeling van community platforms

Drupal 8 multisite platforms

Drupal 8 multisite platforms

Heeft je organisatie meerdere (vergelijkbare) websites nodig? Met Drupal multisites platforms kun je vanuit één CMS tientallen websites aanmaken en beheren.

Gerelateerd werk

Drupal 8 website laten ontwikkelen?

Bij One Shoe werken we al ruim 15 jaar met Drupal. We zijn een van de grondleggers van de Nederlandse Drupal Community en winnen (inter)nationaal vele prijzen voor ons Drupal werk, onder andere voor Kanker.nl en DHLParcel.nl. Bovendien zijn we veel meer dan alleen een websitebouwer! Onze strategen adviseren je over de juiste digitale strategie, we staan bekend om onze gebruiksvriendelijke websites (User Experience Design) en bovendien ontwerpen onze designers je website zo, dat het je merk uitdraagt én aantrekkelijk in gebruik is.

Onze award-winning Drupal 8 websites

  • Dutch Interactive Awards (DIA)Kanker.nl2019
  • Dutch Interactive Awards (DIA)DHLParcel.nl2019
  • Drupal Website van het JaarDHLParcel.nl2019

Op zoek naar een ervaren bureau voor de ontwikkeling van je Drupal 8 website?

Tibor (Digital Consultant) weet alles over Drupal 8