One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Laravel

Wij gebruiken PHP Framework Laravel bij de ontwikkeling van uitdagende webapplicaties, webplatformen en API’s

Laravel is een zeer populair, modern PHP Framework omdat het stabiel, betrouwbaar en schaalbaar is. Als een van de eerste Laravel bureaus in Nederland werken wij al jaren met veel plezier met Laravel.

Interesse? Neem contact op.
Laravel

Compleet framework voor je web platform of applicatie

Wil je een website of applicatie op maat laten bouwen? Heb je specifieke wensen? Laravel is uitermate geschikt voor de ontwikkeling en het beheer van complexe en krachtige webapplicaties.

Het framework beschikt over een veelvoud aan handige functionaliteiten en gebruikt de laatste PHP standaard waardoor code leesbaar en goed herbruikbaar blijft. De front-end en back-end (headless) worden los van elkaar ontwikkeld, wat veel vrijheid biedt!

Gerelateerd werk

De voordelen van Laravel

Efficiënt

Efficiënt

Met Laravel hoeven we niet alle code zelf te schrijven. Veelgebruikte tools en features zitten al in het framework ingebouwd. Dat scheelt een hoop tijd (en kosten) tijdens het ontwikkelproces!

Schaalbaar

Schaalbaar

Dankzij de schone, simpele en goed gedocumenteerde code zijn Laravel web platforms en applicaties makkelijk te onderhouden en uit te breiden. Zowel nu als in de toekomst.

Krachtig

Krachtig

Laravel staat erom bekend dat je niet beperkt wordt in mogelijkheden. Is je project een complex systeem met uiteenlopende functionaliteiten? Dan is Laravel uitermate geschikt.

API's

API's

Laravel is perfect om Application Programming Interface (API’s) mee op te zetten waarmee we integraties met andere systemen kunnen bouwen en data aan elkaar kunnen koppelen.

Uitstekende ondersteuning

Uitstekende ondersteuning

Achter Laravel zit een grote community met actieve ontwikkelaars. Hierdoor worden updates en issues gegarandeerd snel opgepakt en opgelost.

"Laravel biedt veel ontwerp- en ontwikkel vrijheid. Hierdoor kunnen we écht maatwerk leveren."

Robin, Laravel Developer

Bewezen Laravel specialist

Wij zijn wereldwijd erkend voor onze expertise in het maken van moderne webapplicaties met Laravel. Onze Laravel developers garanderen veel PHP ervaring, diepgaande Laravel kennis en projecten van de hoogste kwaliteit.

Op zoek naar een Laravel specialist?

Tibor (Digital Consultant) adviseert je graag over jouw Laravel vraagstuk