One Shoe (part of iO)

Laravel

Nr. 1 Laravel bureau in Nederland voor het ontwikkelen van uitdagende applicaties, platformen en API’s

Ontwikkel jij je volgende project met het populaire Laravel? Uitstekende keuze! Het moderne PHP Framework is stabiel, betrouwbaar en schaalbaar.  

Interesse? Neem contact op.
Laravel

Compleet framework voor je web platform of applicatie

Wil je een website of applicatie op maat laten bouwen? Heb je specifieke wensen? Laravel is uitermate geschikt voor het ontwikkelen en beheren van complexe en krachtige webapplicaties. Als een van de eerste Laravel agencies in Nederland werken wij al jaren met veel plezier met het framework. Laravel beschikt over een veelvoud aan handige functionaliteiten en gebruikt de laatste PHP standaard waardoor code altijd leesbaar en goed herbruikbaar blijft. De front-end en back-end (headless) ontwikkelen we los van elkaar. Dat biedt veel vrijheid!

Gerelateerd werk

5 x waarom we als Laravel agency werken

Efficiënt

Efficiënt

Met Laravel hoeven we niet alle code zelf te schrijven. Veelgebruikte tools en features zitten al in het framework ingebouwd. Dat scheelt een hoop tijd (en kosten) tijdens het ontwikkelproces!

Schaalbaar

Schaalbaar

Dankzij de schone, simpele en goed gedocumenteerde code zijn Laravel web platforms en applicaties makkelijk te onderhouden en uit te breiden. Zowel nu als in de toekomst.

Krachtig

Krachtig

Laravel staat erom bekend dat je niet beperkt wordt in mogelijkheden. Is je project een complex systeem met uiteenlopende functionaliteiten? Dan is Laravel uitermate geschikt.

API's

API's

Laravel is perfect om Application Programming Interface (API’s) mee op te zetten waarmee we integraties met andere systemen kunnen bouwen en data aan elkaar kunnen koppelen.

Uitstekende ondersteuning

Uitstekende ondersteuning

Achter Laravel zit een grote community met actieve ontwikkelaars. Hierdoor worden updates en issues gegarandeerd snel opgepakt en opgelost.

"Laravel biedt veel ontwerp- en ontwikkel vrijheid. Als agency kunnen we hierdoor écht maatwerk leveren."

Robin, Laravel Developer

Gerenommeerd Nederlands Laravel bureau

Gevestigd in Nederlands zijn wij wereldwijd erkend voor onze expertise in het maken van moderne webapplicaties met Laravel. Onze Laravel specialisten garanderen veel PHP ervaring, diepgaande Laravel kennis en projecten van de hoogste kwaliteit.

Op zoek naar een Laravel agency?

Tibor (Digital Consultant) adviseert je graag over jouw Laravel vraagstuk