One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Merkstrategie

Niet het wat maar het waarom maakt je merk, organisatie, product of dienst authentiek.

Merken die duidelijk voor ogen hebben waar ze voor staan en dit consequent uitdragen, hebben een absolute voorsprong op concurrenten die dat niet hebben.

Interesse? Neem contact op.
Merkstrategie

Creëer een sterk merk met duidelijke associaties

Wat voeg je als merk toe aan het dagelijks leven van jouw doelgroep? En wat betekent dat voor je diensten of producten? Tijdens onze merkstrategie sessies begeleiden strategen jou en je team bij het creëren van een authentiek en aansprekend merkverhaal.

"Succesvolle merken van de toekomst zijn zinvol en helpen mensen hun leven eenvoudiger of aangenamer te maken."

Floris Derksen, Director of Experience Design

Onze aanpak

Brand discovery

Brand discovery

In deze sessies brengen we de essentie van het merk boven tafel. We gaan op zoek naar authenticiteit, onderscheidend vermogen en relevantie. We blijven de ‘waarom’-vraag stellen, gooien aannames overboord en onderzoeken wat er écht toe doet. 

Merkwaarden

Merkwaarden

Wie ben je als merk, waar sta je voor en wat wil je uitdragen? Tijdens de brand discovery sessies onderzoeken we huidige en nieuwe merkwaarden en kijken we hoe deze het merk karakter geven.

Merkverhaal

Merkverhaal

Om als merk je doelgroep aan te spreken en te binden is een authentiek en geloofwaardig merk belangrijk. Vanuit merkwaarden creëren wij jouw merkverhaal dat de basis vormt voor elke vervolgstap in je strategie.

Merkpaspoort

Merkpaspoort

De uitkomsten van de verschillende merksessies verankeren we in een merkpaspoort. Hierin staan onder andere de merkvisie, merkmissie, emotionele drijfveer en het handelingsperspectief omschreven. Zo heb je alle richtlijnen voor het gebruik van de merkidentiteit gebundeld.

Brand Identity Design

Brand Identity Design

Straal je visueel uit wat en wie je bent? We hebben ervaren designers in huis die de kern van je merk weten te vatten in een Brand identity. Hiermee leggen we de basis voor de visuele uitstraling van je merkidentiteit.

Concept- en Campagne ontwikkeling

Concept- en Campagne ontwikkeling

Met een ijzersterke merkidentiteit kun je op lange termijn consistente invulling geven aan marketing en communicatie, zoals campagnes, apps en events. One Shoe heeft alle disciplines in huis om je hierbij te ondersteunen.

Gerelateerd werk

Consistente marketing

Geef houvast en sturing aan je merkuitingen

Een merkstrategie vormt de leidraad in alle keuzes die je maakt en alle kanalen die je inzet. Of het nu gaat om je campagnes, websites, applicaties of content. One Shoe creëert daarom een toekomstbestendige merkstrategie die je doelgroep boeit en bindt.

Op zoek naar een doorvertaling van je merk? Check ook eens: campagnestrategie, digitale oplossingen en campagnes

Benieuwd wat wij voor jouw merkstrategie kunnen doen?

Michel (Oprichter & Merkstrateeg) weet alles over merkstrategie