One Shoe (part of iO)

Mobile Apps

Wij ontwikkelen betekenisvolle mobile experiences die het leven van mensen verrijken en merken helpen relevant te zijn in het digitale tijdperk.

Bij One Shoe bedenken, ontwerpen en ontwikkelen we al meer dan 10 jaar apps voor mobile devices. Van laagdrempelige mobile games en slimme apps tot hoogwaardige bedrijfskritische applicaties.

Interesse? Neem contact op.
iOS & Android development

24/7 een plek in het leven van je doelgroep

De smartphone heeft inmiddels een vaste plek in onze dagelijkse routine veroverd: we kijken per dag gemiddeld 150 tot 200 keer op onze telefoon. Dat schept mogelijkheden. Want met een waardevolle en relevante mobile app kan jouw product of service onmisbaar worden in het dagelijks leven van je doelgroep!

Your business? There's an app for that.

Onze services

iOS Apps

iOS Apps

Voor apps met complexe functionaliteit of koppelingen met externe hardware ontwikkelen we met behulp van Swift hoogstaande iOS apps.

Android Apps

Android Apps

Een app laten ontwikkelen speciaal voor het Android besturingssysteem? Op dit opensource platform ontwikkelen onze Android developers apps die ertussenuit springen in de Playstore.

React Native Apps

React Native Apps

Met het vooruitstrevende React Native kun je met behulp van één codebase een app bouwen voor verschillende platformen zoals iOS en Android. Dat scheelt tijd én kosten.

Lees meer over React Native

Gerelateerd werk

Ons Mobile Development proces:

Mobile Strategy

Een duidelijke lange termijn visie en aanpak

Een app heeft pas echt meerwaarde als deze onderdeel is van een lange termijn mobile strategy. Hoe kan een mobile app bijvoorbeeld waarde toevoegen aan je business? En wanneer spreek je van succes? Onze strategen helpen je bij het maken van belangrijke keuzes en zetten een toekomstbestendige mobiele strategie neer. Wij zorgen ervoor dat je app echt waarde toevoegt in het leven van je doelgroep – zowel nu als in de toekomst.

Mobile Design

Verleid je doelgroep met strak design

In een sterk concurrerende markt wil je opvallen tussen de massa. Geen ‘dertien in een dozijn kwaliteit’ maar een app die je qua vormgeving al op de download knop doet drukken! Wij zorgen ervoor dat je een app krijgt die mensen écht uitnodigt om te gaan gebruiken. En dit doen we altijd vanuit human centered design principes: we combineren een super intuïtieve navigatie met een strak en herkenbaar design.

Mobile Development

Hoogstaande kwalitatieve app ontwikkeling

Onze mobile developers weten als geen ander hoe ze de kracht van mobile kunnen gebruiken om hoogwaardige mobile experiences te creëren. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op development gebied op de voet en testen deze uitgebreid. De technieken die zich hebben bewezen, zetten we in om state-of-the-art applicaties te ontwikkelen.

Op zoek naar een ervaren mobile app development agency?

Jordy (CTO) adviseert je graag over de inzet van een mobile app!