One Shoe (part of iO)

Next.js

Met Next.js ben jij klaar om je websitebezoekers een merkervaring te geven die ze niet snel zullen vergeten.

Op zoek naar een Next.js agency? One Shoe heeft veel ervaring met dit moderne framework en weet precies wat er nodig is om van jouw website een succes te maken!

Interesse? Neem contact op.

Wat is Next.js?

Wil jij een frontend waar je jouw doelgroep mee omver blaast? Kies dan voor het moderne Next.js framework! Door Next.js voor de frontend van je website te gebruiken, hebben wij beschikking over grenzeloze creativiteit. Het framework stelt ons in staat om een website te bouwen met hi-res afbeeldingen, strakke animaties en krachtige video’s. Dit alles zonder in te leveren op de snelheid en vindbaarheid van de website. 

Waarom kiezen voor Next.js?

Als je op zoek ben naar een state-of-the-art frontend voor je website is Next.js een goede optie. Zeker in combinatie met een headless CMS is Next.js een framework met enorme potentie. 

Next.js is een compleet framework op basis van React waarmee je moderne oplossingen kunt bouwen. Next.js is als het ware een soort schil rond React, die zorgt voor een snelle website en goede SEO prestaties. Het framework biedt ook functies zoals routering, beeldoptimalisatie en internationalisering. Ook biedt Next.js de mogelijkheid om eenvoudig plug-ins zoals micro-animaties en paginaovergangen toe te voegen voor een naadloze gebruikerservaring.

Profiteer van alles wat Next.js te bieden heeft:

Ongekende creatieve vrijheid

Ongekende creatieve vrijheid

Geniet van een sterke merkervaring zonder dat snelheid en vindbaarheid verloren gaat.

Ongeëvenaarde snelheid

Ongeëvenaarde snelheid

Next.js laadt alleen de dingen die nodig zijn. Hierdoor is je website sneller dan ooit.

SEO geoptimaliseerd

SEO geoptimaliseerd

Next.js is makkelijk te 'crawlen' voor zoekmachines. Ook helpt de snelheid van het framework aan een hogere ranking in Google.

"Wij beschouwen Next.Js als één van de beste frontend frameworks"

Jordy van Raaij - CTO bij One Shoe

Kies de geschikte Next.js Agency

Hoewel Next.js nog relatief nieuw is, hebben wij al veel ervaring met het framework. Dit komt omdat wij ons constant ontwikkelen en graag de ‘best tools for the job’ gebruiken. Bovendien hebben wij ook veel projecten gemaakt met het broertje van Next.js: React Native. Met onze developers kunnen we de volledige potentie van Next.js benutten om jouw visie te realiseren. Dat maakt ons een geschikte Next.js partner!

Wil je jouw creativiteit ook de vrije loop laten met Next.js?

Neem dan contact op met Jordy en bekijk de mogelijkheden!