One Shoe (part of iO)

Online Platforms

Online platform laten ontwikkelen? Wij bouwen al meer dan 15 jaar intuïtieve en award-winning platforms.

Een digitaal platform is een cruciaal onderdeel in veel klantreizen. Dé plek waar je organisatie in contact komt met je doelgroep. Bij One Shoe ontwikkelen we online platforms die het dagelijks leven van mensen aangenamer maken en organisaties helpen groeien.

Interesse? Neem contact op.
Nr. 1 in platform ontwikkeling

Bureau voor award-winning online platforms

Of het nu gaat om een omvangrijk content platform in de zorg, een vergelijkingsplatform voor studies of een Europees platform voor musicals en shows: wij hebben ruim 15 jaar ervaring in huis voor de ontwikkeling ervan, van A tot Z. Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid (UX Design) centraal en we kiezen altijd voor bewezen technieken, met extra aandacht voor privacy en security. En dat doen we niet onverdienstelijk: content platform Thuisarts.nl is zelfs uitgeroepen tot het beste Content Platform van Europa!

Wij ontwikkelen platforms voor uiteenlopende organisaties

  • Universiteit Utrecht
  • Studiekeuze123
  • Thuisarts.nl
  • Kanker.nl
  • DHL
  • G4S

Platforms zijn maatwerk

Het is onze visie dat we niet alleen een platform bouwen, maar de gehele gebruikservaring ontwikkelen. Met onder andere workshops Digitale Strategie, Customer Journey Mapping en Persona Ontwikkeling helpen we organisaties om het platform zo relevant mogelijk te maken voor de gebruikers. Tijdens de bouw besteden we vervolgens speciale aandacht aan gebruiksvriendelijkheid door middel van User Experience Design en Digital Design. Ons doel is altijd een betekenisvolle, doeltreffende en plezierige beleving ontwikkelen voor álle gebruikers van het platform.

Zo ontwikkelen we je nieuwe platform:

Digitale Strategie

Digitale Strategie

We identificeren de business goals en bepalen welke rol het platform kan spelen om die te behalen. Waar staan we nu, waar werken we naartoe en welke stappen zijn er nodig om die doelen te bereiken?

Digitale Strategie (workshop)

Discovery

Discovery

Eerst een pas op de plaats voordat we uit de startblokken schieten. Tijdens de Discovery brengen we de doelgroep en context van het platform in kaart, om zo in een later stadium doelbewust te kunnen werken en snel te kunnen schakelen.

Sketch & Ideation
Customer Journey Mapping
Persona Ontwikkeling
Core Modelling

Development

Development

Afhankelijk van de wensen, eisen en technische specificaties van het platform adviseren we je graag over het juiste CMS systeem, framework of de beste front-end technieken.

Drupal
Laravel
React(Native)

Agile samenwerking

Agile samenwerking

Een platform bouwen doe je samen. We werken Agile, ontwikkelen in cycli, leveren continu nieuwe onderdelen op en toetsen doorlopend of we nog op de goede weg zijn.

Privacy & Security

Privacy & Security

Je kunt erop vertrouwen dat onze bedrijfsvoering, informatiebeveiliging, klanttevredenheid en kwaliteit van onze dienstverlening dik in orde is dankzij onze ISO27001 certificering.

Support & onderhoud

Support & onderhoud

Bij livegang van het platform begint het eigenlijk pas! We verzorgen het complete beheer: van vrijblijvende support en onderhoud tot en met 24/7 SLA’s.

Support & Onderhoud

Gerelateerd werk

Alles in huis voor het maken van een waardevol digitaal platform

De platforms die wij ontwikkelen nodigen bezoekers uit om zich onder te dompelen in de content. Met aansprekende inhoud, een slimme site structuur, effectieve filters en zoekfuncties. We doen dit op basis van inzichten uit strategie, User Experience en Design, en gebruiken vooraanstaande technologieën. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op, we adviseren je vrijblijvend.

Ook een online platform ontwikkelen?

Job (Business & Digital Consultant) kan je hier alles over vertellen!