One Shoe (part of iO)

Prototyping

Met prototyping brengen we digitale producten tot leven door interacties in detail uit te werken. Dit doen we vroegtijdig in het proces, zodat we snel kunnen testen en valideren.

Een interactief prototype is essentieel om de ervaring en bruikbaarheid van je website of app te achterhalen. Met een klikbaar prototype werken we interacties tot in de puntjes uit, zodat je het verschil tussen het prototype en een 'echt' eindproduct bijna niet ziet.

Interesse? Neem contact op.

Breng je website of app tot leven met een prototype

Breng je idee tot leven met een prototype en krijg direct inzicht in de werking, investering en ervaringen van eindgebruikers en stakeholders.

  • Creëer draagvlak bij je stakeholders
  • Testen en valideer je idee bij eindgebruikers
  • Krijg inzicht in de benodigde investering voor realisatie

Gerelateerd werk

Van idee tot - bijna echt - product!

Wireframe

Het concept geven we vorm door structuur aan te brengen aan copy en content. We voegen interactie toe aan het product zodat je kan zien hoe het product gaat werken.

Design

Nadat alles netjes is gestructureerd voegen we gevoel en emotie toe in de vorm van design. Hierdoor versterken we de content, copy en interactie.

User flows

We maken user flows door de belangrijkste functies en interacties van het product. De test moet gebruikers van A naar B krijgen. Wij kijken mee of dit goed gaat en of en hoe we dit moeten verbeteren.

Prototype

Design, interactie, user flows en structuur uitgewerkt? Test dan het ‘echte’ product bij de eindgebruikers en krijg concrete feedback op jouw website of app.

Meer weten over Prototyping?

Tibor vertelt je graag meer.