One Shoe logo

Creative & Digital Agency

React & React Native

Krachtige webapplicaties en mobiele apps met behulp van React en React Native.

React is een modern en toonaangevend JavaScript Library. Met React ontwikkelen we geavanceerde user interfaces voor zowel web (React) als mobile (React Native).

Interesse? Neem contact op.
React

Voor krachtige apps met uitstekende prestaties

Bij One Shoe ontwikkelen we geavanceerde webapplicaties en mobiele apps voor verschillende platformen. Dankzij React, een van de meest vooruitstrevende libraries in de markt, hoeven we nu niet meer voor ieder platform - Webbrowser, iOS, Android - een aparte applicatie te ontwikkelen. In plaats daarvan ontwikkelen we gebruiksvriendelijke, snelle en efficiënte native applicaties met een uitstekende performance.

Gerelateerd werk

De voordelen van React

Efficiënte app ontwikkeling

Efficiënte app ontwikkeling

Met React kunnen we vanuit één Javascript code-base een app ontwikkelen en uitrollen over verschillende platformen. Hiermee besparen we veel ontwikkeltijd.

Wereldwijde ondersteuning

Wereldwijde ondersteuning

React is een van de meest populaire open source projecten van dit moment. React wordt ondersteund door een grote wereldwijde community van developers. Daardoor wordt React uitstekend onderhouden het ligt het ontwikkeltempo van de software erg hoog.

Schaalbare codebase

Schaalbare codebase

React werkt met herbruikbare componenten (stukjes code) die onafhankelijk van elkaar werken. Hierdoor is React overzichtelijk aan te passen en uit te breiden. Wijzigingen op de ene plek hebben niet per sé invloed op andere plekken.  

Snelle applicaties

Snelle applicaties

Het maakt niet uit hoe complex je applicatie is: React is zo efficiënt opgezet dat je applicatie razendsnel is, ongeacht de hoeveelheid gegevens die gepresenteerd wordt.

Toekomstbestendig

Toekomstbestendig

Door de componenten en de gestandaardiseerde structuur zijn applicaties die zijn gebouwd met React goed te onderhouden en uit te breiden.  

Op zoek naar een digitale partner met kennis van React?

Jordy (CTO) adviseert je graag over je React vraagstuk