One Shoe (part of iO)

User Experience (UX) Design

Award-winning UX Design bureau

Good UX means better business. De manier waarop klanten dagelijks je digitale product of dienst ervaren bepaalt hoe ze naar je merk of organisatie kijken. Dus is het belangrijk om een frictieloze ervaring neer te zetten. Goede UX gaat verder dan iets creëren dat ‘doet wat het moet doen’. Wij zorgen ervoor dat je klant zich begrepen voelt, verrast wordt en een glimlach op zijn gezicht krijgt.

Interesse? Neem contact op.
De ultieme gebruikservaring

UX Design zit in het DNA van ons bureau

Elke dag werken de UX-specialisten van ons bureau aan de ultieme digitale oplossing voor onze opdrachtgevers. Door strategische richtingen te verkennen, in de huid van de klant te kruipen en concepten te testen. Nieuwe inzichten maken we daarbij direct concreet met prototypes en designs.

"Bij User Experience draait het eigenlijk om één ding: empathie. Door je klanten te laten ervaren dat je hen volledig begrijpt en een digitaal product te creëren waarmee je de juiste snaar raakt."

Floor van Riet, UX Lead

Onze UX aanpak

Human Centered Design

Human Centered Design

Een succesvol digitaal product is ontwikkeld vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Dan pas voegt het echt waarde toe aan het dagelijks leven van mensen. De klant staat daarom altijd centraal: in elke stap van onze werkwijze.

Discovery

Discovery

Eerst een pas op de plaats voordat we uit de startblokken schieten. Tijdens de Discovery brengen we de context van de site of app in kaart. We verkennen strategische richtingen en verbinden het gebruikersperspectief met de organisatiedoelen.

Digitale Strategie (workshop)
Core Model (workshop)
Stakeholder & Gebruiker Interviews

Customer Journey Mapping

Customer Journey Mapping

Met Customer Journey Mapping achterhalen we hoe de klant jouw organisatie ervaart. Door samen te ontdekken welke stappen hij doorloopt, welke acties hij moet doen én welke vragen en emoties hierbij komen kijken, ontdekken we kansen voor verbetering en digitale innovatie.

Customer Journey Mapping (workshop)

Prototyping

Prototyping

We richten ons niet op perfectie maar op testbaarheid: met prototyping maken we zo snel mogelijk ideeën tastbaar en klikbaar, zodat we een idee aan de klant kunnen voorleggen en kunnen testen of een idee écht aanslaat.

Prototyping

Usability Tests

Usability Tests

The proof of the pudding is in the eating: een usability test is dé manier om te achterhalen hoe eindgebruikers het digitale product ervaren. Met deze tests onderzoeken we de UX van volledige sites of apps, maar ook navigatiestructuren, specifieke flows of innovatieve ideeën.

UX Review
User Testing

Gerelateerd werk

Agile UX Design

Wendbaar & daadkrachtig

Een digitale oplossing is nooit af, maar een doorlopend proces van inzicht en verbetering. De omgeving, digitale mogelijkheden en de wensen van de gebruiker blijven veranderen. Door Agile te werken, kunnen we opgedane inzichten direct meenemen en toepassen in het ontwikkelproces.

The UX ‘Sweet Spot’

User + Business = Product

Met User Experience Design slaan we de brug tussen business, product en gebruiker. Wanneer die optimaal samenkomen is jouw dienst of product een aangename en positieve ervaring voor de gebruiker. Naast UX verzorgen we ook:

Digitale strategie | Design Sprints | Development | Digital Design

  • Lovie Awards logo
    'Best Navigation Structure' 2018 - My DHL Parcel
  • The Communicator Award winner 2018
    'Excellence in User Experience' 2018 - My DHL Parcel
  • The Communicator Award Winner 2018
    'Distinctive User Experience' 2018 - Thuisarts

Op zoek naar een ervaren UX Design bureau?

Peter helpt je graag bij jouw UX Design vraagstuk