One Shoe (part of iO)

Webapplicaties

Intelligente webapplicaties voor slimme toepassingen

Soms is gewoon een website niet genoeg. Vanwege de omvang en complexiteit van je vraagstuk wil je iets doeltreffenders gebruiken. Laat dan een webapplicatie maken.

Interesse? Neem contact op.
Webapplicaties

Data en processen vereenvoudigen en versoepelen

Een webapplicatie maken gebeurt vaak om ingewikkelde informatie of bedrijfsprocessen in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke digitale oplossing te gieten. Denk bijvoorbeeld aan een opleidingkiezer, een verzendtool voor pakketten of datavisualisatie van onderzoeksresultaten.

Slimme webapplicaties zijn intuïtief en efficiënt tegelijkertijd.

Rijk aan interacties

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie bestaat uit één enkele webpagina waarop alle gebruikersacties plaatsvinden. Pagina elementen veranderen dynamisch wanneer gebruikers een actie uitvoeren. Daardoor verlopen alle processen zeer snel en voelt de webapplicatie als een computerprogramma of app aan.

Interactieve user interfaces

Uitdagende maar gebruiksvriendelijke webapps

Webapplicaties hebben vaak intelligente functionaliteiten. Wanneer we een webapplicatie maken besteden we daarom extra veel aandacht aan gebruiksgemak- en bediening: de User Experience en de User Interface. We brengen bedrijfsprocessen goed in kaart, denken de functionaliteit, structuur en design van de webapplicatie uit en doen uitgebreide gebruikerstesten met de eindgebruikers. Dat doen we met succes: we wonnen de afgelopen jaren verschillende Europese awards voor onze webapplicaties.

Gerelateerd werk

  • Communicator Award winner
    Excellence in Web Application - My DHL Parcel
  • Lovie Awards
    Best European Web Application - My DHL Parcel

Webapplicaties met React & Laravel

Een webapplicaties ontwikkelen we bij One Shoe op basis van de laatste frontend technologieën. Onze focus ligt hierbij op frameworks als React. Met deze technieken zijn we in staat webapplicaties te bouwen die snel, stabiel en goed werken op zowel desktop als mobiel.

Een webapplicatie heeft vaak ook een achterkant nodig. Deze bouwen we met behulp van Laravel. Laravel is een PHP framework dat zich perfect leent voor het realiseren van complexe webapplicaties.

Ook een webapplicatie laten maken?

Jordy (CTO) kan je van alles vertellen over het bouwen van een webapplicatie