One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Webapplicaties

Intelligente webapplicaties voor slimme toepassingen

Soms is gewoon een website niet genoeg. Vanwege de omvang en complexiteit van je vraagstuk wil je iets doeltreffenders gebruiken: een webapplicatie.

Interesse? Neem contact op.
Webapplicaties

Data en processen vereenvoudigen en versoepelen

Een webapplicatie wordt vaak gebruikt om ingewikkelde informatie of bedrijfsprocessen in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke digitale oplossing te gieten. Denk bijvoorbeeld aan een opleidingkiezer, een verzendtool voor pakketten of datavisualisatie van onderzoeksresultaten.

De beste web apps zijn tegelijkertijd intuïtief én efficiënt.

Rijk aan interacties

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie bestaat uit één enkele webpagina waarop alle gebruikersacties plaatsvinden. Pagina elementen veranderen dynamisch wanneer gebruikers een actie uitvoeren. Daardoor verlopen alle processen zeer snel en voelt de webapplicatie als een computerprogramma of app aan.

Interactieve user interfaces

Uitdagende maar gebruiksvriendelijke webapps

Webapplicaties hebben vaak intelligente functionaliteiten. Daarom besteden we bij het bouwen van een webapplicatie veel aandacht aan gebruiksgemak- en bediening: de User Experience en de User Interface. We brengen bedrijfsprocessen goed in kaart, denken de functionaliteit, structuur en layout van de webapplicatie uit en doen uitgebreide gebruikerstesten met de eindgebruikers.

Dat doen we met succes: we wonnen de afgelopen jaren verschillende Europese awards voor onze webapplicaties.

Gerelateerd werk

  • Communicator Award winner
    Excellence in Web Application 2018 - My DHL Parcel
  • Lovie Awards
    Best European Web Application 2017 - My DHL Parcel

React & Laravel

Bij One Shoe ontwikkelen we de webapplicaties met de laatste frontend technologieën. Onze focus ligt hierbij op frameworks als React. Met deze technieken zijn we in staat webapplicaties te bouwen die snel, stabiel en goed werken op zowel desktop als mobiel.

Een webapplicatie heeft vaak ook een achterkant nodig. Bij One Shoe ontwikkelen we deze met behulp van Laravel. Laravel is een PHP framework dat zich perfect leent voor het bouwen van complexe webapplicaties.

Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van een web applicatie?

Jordy (CTO) kan je van alles vertellen over web applicaties