One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Websites

Als Utrechts internetbureau ontwikkelen we websites die organisaties helpen groeien en het dagelijks leven van mensen makkelijker en aangenamer maken.

We zijn de digitale partner voor de ontwikkeling van de websites van onder andere DHL, Thuisarts.nl, Universiteit Wageningen, het St. Antonius Ziekenhuis, LeasePlan en vele anderen.

Interesse? Neem contact op.
One Shoe

Al 14 jaar full-service internetbureau

Met een ervaren team van strategen, UX specialisten, designers en zeer ervaren front- en backend developers ontwikkelen we al 14 jaar award-winning websites, van A tot Z. Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid (UX Design) centraal en we kiezen altijd voor bewezen technieken, met extra aandacht voor privacy en security. Als Utrechts internetbureau zijn we dé digitale partner voor succesvolle websites. Zo staan we al jaren in de Emerce100 Beste Internetbureaus en wonnen we met de door ons ontwikkelde websites meerdere malen de Website van het Jaar verkiezing, de Europese Lovie Awards en de Dutch Interactive Awards.

 • Emerce100 beste e-business bedrijven
  Emerce100 Beste Bureaus 2019
 • Website van het Jaar 2018 populairste website
  'Thuisarts.nl' Website van het Jaar 2018
 • Lovie Awards logo
  '5x Gold' Lovie Awards 2019

Website ontwikkelen op basis van strategie, UX en design

Het is onze visie dat we niet alleen een website bouwen, maar de gehele gebruikservaring ontwikkelen. Hoe preciezer je weet wat de wensen, behoeftes én struikelpunten van je doelgroep zijn, hoe beter en succesvoller je website wordt. Met onder andere workshops Digitale Strategie, Customer Journey Mapping en Persona Ontwikkeling helpen we organisaties dit inzichtelijk te krijgen.

Bij de ontwikkeling van de website besteden we vervolgens speciale aandacht aan gebruiksvriendelijkheid door middel van User Experience Design en Digital Design. Ons doel is altijd een betekenisvolle, doeltreffende en plezierige beleving voor álle website bezoekers.

Gerelateerd werk

Iedere soort website een eigen aanpak:

Campagne websites

Campagne websites

Creatieve of conceptuele website nodig om in te zetten rond een bepaald idee, communicatie- of marketingconcept? Wij helpen je graag om dit 'spot on' te ontwikkelen.

Corporate websites

Corporate websites

Een corporate website is een krachtig medium. Bij de ontwikkeling van een corporate website focussen we ons op het faciliteren van interactie met stakeholders en zakelijk geïnteresseerden. Zo helpen we je de uiteindelijk business doelstellingen te behalen.

Brand websites

Brand websites

Hoe kunnen we jouw merk digitaal volledig tot zijn recht laten komen? Aspecten zoals positionering en identiteit spelen een grote rol bij merkomgevingen en websites voor informatie en communicatie met de consument.

Multi-site platforms

Multi-site platforms

Meerdere websites centraal managen? Beheer en publiceer met één CMS tientallen tot honderden websites met een multisite platform opzet.

Community websites

Community websites

Community websites vragen om een actieve betrokkenheid en input van de achterban. We zetten onze kennis van techniek, Design en UX in om deze kennisdeling te stimuleren, zoals ook voor Kanker.nl die de Dutch Interactive Award won voor de Beste Community Website van Nederland.

Lees meer over de ontwikkeling van community websites

Contentplatforms

Contentplatforms

Online kennis en informatie delen met je doelgroep? Wij ontwikkelen high-end online contentplatformen zoals Thuisarts.nl, die is uitgeroepen tot het beste Contentplatform van Europa.

Deze organisaties laten door ons hun website ontwikkelen

 • OLVG logo
 • Universiteit Utrecht
 • LeasePlan International
 • Kanker.nl
 • Studiekeuze123
 • DyslexieCentraal

Internetbureau met een duidelijke visie op techniek

Techniek moet dienend zijn, vinden wij. Afhankelijk van de wensen, eisen en technische specificaties adviseren we je graag over het juiste CMS systeem, framework of de front-end technieken. Bij One Shoe zijn we onder andere gespecialiseerd in het Laravel Framework, Drupal CMS, Javascript Library React(Native), Gatsby.js, iOS & Android, en Cloud CMS'en Prismic & Contentful.

Meer informatie over het laten ontwikkelen van je website?

Peter (Business Consultant) adviseert je graag!