Wij zijn One Shoe

Creative and Digital Agency

Geïntegreerd denken en werken

Bij One Shoe kijken we verder dan alleen de digitale kanalen. Naar de strategie, het merk, de markt, de doelgroep en de boodschap. Dat betekent automatisch een geïntegreerde aanpak. Zo helpen we merken en organisaties hun doelgroep te bereiken en succesvol te zijn in een online én offline wereld.

Partnership & Agile matig werken

Bij One Shoe werken we op basis van de Scrum Methodiek en maakt de opdrachtgever deel uit van het team. Samen brengen we de verschillende kanalen en contactmomenten in kaart, het liefst met de eindgebruiker erbij. Zo creëren we een samenhangende customer journey waarna we alle touchpoints realiseren en kanalen inzetten om het maximale resultaat te behalen.

We focussen op succes

Het vinden van een goede balans tussen de juiste kanalen is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Door onze gecombineerde expertises hebben we alles in huis om deze balans te vinden en kunnen ons daarom focussen op succes. Van geïntegreerde on- en offline campagnes tot mobiele apps en complexe webplatformen. 

Wij zijn nieuwsgierig

We werken in een wereld die snel verandert. Onze aanpak is gebaseerd op ondernemerschap, flexibiliteit en betekenis. We leren snel en zijn altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends en technologieën. Niet voor niets is ons motto: Curiosity Creates

 

We zien geen beperkingen en zitten nooit vast aan media of technische toepassingen. Want wie open denkt, ziet meer mogelijkheden. Wij geloven dat de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print een versterkend effect heeft. Deze ontraditionele manier van denken sluit goed aan op de open source-wereld.

Daarom zoeken wij naar de juiste combinatie en toepassing van open source-technologie zodat resultaat zichtbaar en meetbaar is. Door deze aanpak zijn we dan ook uitgegroeid tot een van dé open source-specialisten van Nederland.

 

Waarom de naam One Shoe

Overal ter wereld kom je ze langs de kant van de weg tegen. Een schoen in de berm of op de vluchtstrook. Altijd maar één, nooit twee. Soms met een heel leven achter zich, soms nog maar net uit de winkel. Hoe is het mogelijk dat je midden op de weg een schoen kwijt raakt? Het is en blijft een mysterie. Bij elke schoen die je ziet denk je: ‘Welk verhaal zit er achter deze ene schoen? Precies die vraag stellen wij ons als wij aan een nieuw project beginnen.

Welk verhaal zit er achter de vraag van onze opdrachtgever? Wat willen ze bereiken en waarom? Dat zijn de vragen die ons steeds opnieuw inspireren en verder brengen. Bij iedere kennismaking. Bij elke uitdaging die we aangaan.

Als bureau hebben we ons eigen wereldwijde reclamemedium. Als je in de auto rijdt en je ziet een schoen liggen, dan is de kans groot dat je aan One Shoe moet denken.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op