One Shoe logo

Creating daily impact

One Shoe is een internationaal creative & digital agency. Sinds 2006 combineren we strategie, creatie, design en development om het dagelijks leven van mensen beter en leuker maken!

Over ons

Een mix van denkkracht, creativiteit en vakmanschap: bij One Shoe werken ruim 45 specialisten op het gebied van merkstrategie, digitale strategie, UX, design, creatie en development. We creëren campagnes en digitale oplossingen die mensen aanspreken, aanzetten tot actie en groei aanwakkeren. Oplossingen met een positieve impact op het dagelijkse leven van je doelgroep.

Ons motto: Curiosity Creates

Wij vinden dat je alleen met een nieuwsgierige houding goed werk kunt maken. Door een diepgaande interesse in het merk, de klant, het op te lossen probleem en de uiteindelijke gebruiker. Door zaken niet voor lief te nemen. Door technologie en creatie niet in te zetten omdat het kan, maar als middel om mensen te raken. Door altijd met ‘verse’ ogen naar de wereld om je heen te kijken. Zo komen we tot dieper inzicht, beter begrip en relevantere oplossingen.

Samen veranderen, verbeteren, vernieuwen

Met (inter)nationale klanten uit verschillende branches.

Awards

  • Website van het JaarThuisarts2018
  • Digital Communication AwardThuisarts2018
  • Digital Impact AwardMy DHL Parcel2018

Technologieën & stacks


Wij maken deel uit van

Waarom die ene schoen?

Overal ter wereld kom je ze langs de kant van de weg tegen. Een schoen in de berm of op de vluchtstrook. Altijd maar één, nooit twee. Soms met een heel leven achter zich, soms nog maar net uit de winkel. Hoe is het mogelijk dat je midden op de weg een schoen kwijt raakt? Het is en blijft een mysterie. Bij elke schoen die je ziet denk je: ‘Welk verhaal zit er achter deze ene schoen?

Precies die vraag stellen wij ons als wij aan een nieuw project beginnen. Welk verhaal zit er achter de vraag van onze opdrachtgever? Wat willen ze bereiken en waarom? Dat zijn de vragen die ons steeds opnieuw inspireren en verder brengen. Bij iedere kennismaking. Bij elke uitdaging die we aangaan.


Kom meer te weten over 

strategie, creatie, design en technologie