Privacy Policy

Wij, One Shoe, zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

One Shoe verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam (alleen bij het invullen van ons contactformulier)
  • Telefoonnummer (alleen bij het invullen van ons contactformulier)
  • E-mailadres (alleen bij het invullen van ons contactformulier)
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

One Shoe verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief of mailings
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten
  • One Shoe analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van onze diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 
  • One Shoe volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze diensten afstemmen op jouw behoefte.

 

Bewaartermijn persoonsgegevens

One Shoe bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

One Shoe verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. One Shoe blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies of vergelijkbare technieken

One Shoe gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. One Shoe gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Op onze website worden ook cookies geplaatst door derden:

Cookiemelding
Naam: cookie-agreed 
Functie: Deze cookie onthoud je voorkeur betreffende de cookiemelding, zodat je dat niet elke keer opnieuw hoeft te doen.
Bewaartermijn: 100 dagen
Delen: zie ons Privacybeleid

Cookie: Google Analytics
Naam: _ga
Functie: Analytische cookie
Bewaartermijn: 26 weken
Delen: Zie ook Privacybeleid van Google

Cookie: DoubleClick
Naam: IDE
Functie: Deze cookies worden gebruikt om Google-advertenties weer te geven op basis van je bezoeken aan deze site en aan andere sites die Google-advertentie diensten gebruiken. 
Bewaartermijn: 55 weken
Delen: Hier kun je je afmelden voor DoubleClick. Zie ook het Privacybeleid van Google

Cookie: SiteImprove
Naam: nmstat
Functie: Analytische cookie
Bewaartermijn: 142 weken
Delen: Zie ook Privacybeleid van SiteImprove

Sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij bijhouden welke technologieën door je browser worden ondersteund, zoals Javascript, en dus hoe wij onze website weer kunnen geven. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit, of niet meer dan een dag bewaard.

Social media 

Op deze website zijn links opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als LinkedIn en Twitter. Daarnaast plaatsen we social media pixels.

Cookie: Twitter
Naam: guest_id, personalization_id
Functie: Tracking cookie 
Bewaartermijn: 156 weken
Delen:  Zie ook het Privacybeleid van Twitter

Cookie: Facebook
Naam: fr
Functie: Tracking cookie
Bewaartermijn: 90 dagen
Delen: Zie ook het Privacybeleid van Facebook

Cookie: LinkedIn
Naam: BizoID, UserMatchHistory, bcookie
Functie: Tracking cookie
Bewaartermijn: 2 jaar
Delen:  Zie ook Cookiepolicy LinkedIn

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door One Shoe en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens waarover we beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@oneshoe.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

One Shoe wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

One Shoe neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op ons via info@oneshoe.nl

Contactgegevens
One Shoe, Janskerkhof 16, 3512BM, Utrecht, Nederland +31302317521
F. Derksen is de Functionaris Gegevensbescherming van One Shoe. Hij is te bereiken via info@oneshoe.nl