Creative and Digital agency

Unieke combinatie van strategie, ux, creatie, reclame en development

Het begint
met strategie!

Weten welk resultaat je uit je campagne, website, app of webshop wilt halen is voor ons het startpunt. Door middel van het identificeren van de klantbehoefte, de bedrijfsdoelstellingen, persona's, context en kanalen ontwikkelen wij de juiste online, offline, mobile of geïntegreerde strategie.

Strategie

Concept &
Creatie voor
online & offline

Vanuit strategie, de klantbehoefte en de beoogde bedrijfsdoelstellingen creëren we geintegreerde concepten voor campagnes, websites en apps. Het concept maken we concreet met de inzet van expertises als user experience, copywriting, art direction en visual design.

Visual design User experience

Development

 

 • Agile aanpak

  Een kwalitatief, lanceerbaar eindresultaat met een korte doorlooptijd.

 • “Right tool for the job”

  Samen met de opdrachtgever bepalen we de juiste technologie.

 • Webdevelopment

  We maken ondermeer gebruik van open source-technologieën zoals Drupal en Laravel.

 • Mobile App development

  We ontwikkelen native apps voor iOS, Android en Windows Phone.

Drupal iOS Android

Online & offline
campagnes

Online advertising

Wil je je product, dienst, merk of boodschap onder de aandacht van een specifieke doelgroep brengen, dan is online advertising hét kanaal. Online advertising is één van de meest effectieve vormen van online marketing. 

'Traditionele' offline campagnes

Ook offline middelen zoals abri’s, radio, tv of print zijn nog steeds zeer populair. Vooral in combinatie met online of als onderdeel van een omnichannel campagne hebben deze middelen veel potentieel.

Campagnes

 

Resultaat meten

Om resultaat inzichtelijk te maken, meten we alles wat we doen. Of het nou om applicatie performance, App Store downloads of impressies en clicks gaat.

We meten waar mogelijk zodat we kunnen sturen op resultaat.

Officieel ISO9001
en ISO27001 gecertificeerd

Het belang van kwaliteit en informatie- beveiliging is groter dan ooit. One Shoe is officieel ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd. Dit betekent dat we door externe auditeurs zijn doorgelicht en dat we hebben aangetoond dat het kwaliteit van het werk structureel in de organisatie geborgd wordt (ISO9001) en dat onze informatiebeveiliging voldoet aan internationale kwaliteitseisen (ISO27001).

Lees verder