Android development

Gebruiksvriendelijke Android apps voor Tablets en Smartphones

U bent hier

Over Android

Google’s Android is het open source besturingssysteem voor tablets en smartphones. Android groeit hard, het marktaandeel is zelfs groter dan dat van iOS. Wij waren er vanaf het begin bij, de bouw van een app is daarom bij ons in goede en ervaren handen.

Android en mobiele strategie

Naast iOS apps kunnen Android apps niet ontbreken in een mobiele strategie. One Shoe helpt daarom bij het bedenken van de app (concept, user experience en visual design) en ontwikkelt vervolgens de Android versie.

Breng je app tot leven!

Een app is vaak verbonden met informatie van het web. Het verbinden van een Android app met webservices is voor ons geen probleem. En ontbreekt de webservice? Dan kunnen we deze ook ontwikkelen.

Van prototype tot Google Play

Om maximaal resultaat te halen uit een app, is het belangrijk om vooraf goed te bepalen wat de app gaat doen en hoe deze gaat bijdragen aan doelstellingen. One Shoe helpt daarom bij het bepalen van doelstellingen, concepting, visual design, development en lancering van je app.

Je business case in een app

Naast marketing gedreven apps is One Shoe specialist in het vertalen van business cases naar Android apps. Op deze manier zijn door inzet van apps bijvoorbeeld omzetstijgingen en efficiencyvoordelen te behalen.

 

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op