Communicatie campagnes

Communicatiebureau uit Utrecht voor strategie, conceptontwikkeling en uitvoering

U bent hier

Communicatiebureau met impact

Een nieuwe strategie, corporate identity, landelijke campagne of strategisch plan? Bureau One Shoe uit Utrecht heeft alle kennis in huis om de benodigde communicatie campagne te ontwikkelen. 

Met onderscheidende concepten en de juiste mix van online en offline kanalen helpen we organisaties om maximale impact uit hun communicatie te halen.

Méér dan een communicatiebureau

Het ontwikkelen van een communicatiecampagne omvat meer dan strategie en concept. One Shoe verzorgt ook de realisatie (en evaluatie) van de communicatie strategie. 

Hiermee zijn we meer dan een communicatiebureau: we ontwikkelen ook de benodigde websites, apps, online en offline communicatiemiddelen. En dat doen we er niet ‘bij’: deze mix van kanalen vormt juist de kracht van je campagne. 

Bureau voor strategie en uitvoering

One Shoe denkt en werkt geïntegreerd. Daarom zitten strategen, designers, UX-ers en ontwikkelaars bij ons aan dezelfde tafel. Dit zorgt voor korte lijntjes en originele  ideeën.

Hierdoor zijn we in staat om zowel strategisch als uitvoerend met je mee te denken. Met een analytische én praktische blik. Tegelijkertijd word je gehele campagne verzorgd door één communicatiebureau. Wel zo efficiënt. 

Krachtige campagnes

Campagnes heb je in allerlei soorten en maten. Of ze nu moeten informeren, triggeren of een beleving neer moet zetten: wij weten krachtige en award winning campagnes neer te zetten.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op