Reclame

Reclamebureau One Shoe uit Utrecht ontwikkelt spraakmakende reclamecampagnes voor opdrachtgevers als ANWB, Rijkswaterstaat en Kieskeurig.nl
 

U bent hier

Reclamebureau met inhoud

One Shoe is een reclamebureau en internetbureau in één.  Dat betekent dat we de complete campagne realiseren: van strategie  en concept tot uitvoering. Van abri tot radio- en tv-commercials en van (mobiele) website tot social media campagne.  

En dat doen we met succes: organisaties als Rijkswaterstaat, ANWB, Kieskeurig.nl en Antonius Ziekenhuis gingen je voor. 

 

Laat je reclamecampagne ontwikkelen door One Shoe

Wil je een succesvolle reclamecampagne laten ontwikkelen en ben je daarom op zoek naar een ervaren bureau? Maak dan kennis met One Shoe, hét reclamebureau van Utrecht. We ontwikkelen zowel traditionele (offline) campagnes als digitale (online) campagnes en het liefst een combinatie hiervan.

Campagnes

Geïntegreerde campagnes

In een tijdperk waarbij de consument niet meer in hokjes geplaatst kan worden en zelf zijn kanalen kiest, is het bij campagnes van belang om te kijken naar de wensen van het individu i.p.v. de doelgroep. De verwachtingen van de consument zijn op een ‘all time high’ beland en in al die behoeftes voorzien is een uitdaging.

Van outdoor tot retargeting

One Shoe is gespecialiseerd in tailor made campagnes die aan deze verwachtingen voldoen en relevante content en ervaringen biedt in alle kanalen variërend van outdoor en TV tot retargeting display campagnes en mobile advertising.

 

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op