Drupal website

Laat je Drupal website maken door bureau One Shoe uit Utrecht

U bent hier

Van Drupal website, webshop tot intranet 

Bij One Shoe hebben we ruime ervaring met het maken van Drupal websites. In de afgelopen 12 jaar hebben we vele verschillende soorten platformen met Drupal ontwikkeld.

Hierdoor hebben we uitgebreide ervaring met responsive websites, webshops, multisite platformen, multilanguage communities en complexe applicaties.

Bekijk onze projecten

 

Waarom Drupal?

Het Drupal Content Management Systeem (CMS) is geschikt voor eenvoudige tot zeer complexe websites en applicaties.

Drupal heeft een modulair karakter en biedt daardoor veel vrijheid en flexibiliteit. Zo is er een enorme veelzijdigheid aan modules beschikbaar om websites, webshops, community platforms en applicaties te laten bouwen.

De voordelen van Drupal

  • Het Drupal CMS heeft een open source karakter. Dat betekent dat de Drupal code vrij beschikbaar is. Er zitten geen licentiekosten aan verbonden en je bent vrij om aanpassingen en uitbreidingen te (laten) ontwikkelen.
  • Drupal wordt gesupport door een wereldwijde community: Drupal specialisten van over de hele wereld verbeteren Drupal continu.

 

  • Drupal is zeer veilig, levert uitstekende prestaties en heeft het een gebruiksvriendelijke interface.
  • Drupal is uitermate geschikt om koppelingen te leggen met een bestaand CRM of andere bestaande webservices. One Shoe heeft ruime ervaring met de integratie van dit soort koppelingen. 
 

Responsive Drupal websites op tablet en mobiel

One Shoe zorgt ervoor dat een website, intranet of webapplicatie gebouwd in Drupal óók goed werkt op mobiele devices zoals tablets en smartphones. Tijdens het ontwikkelen van de website houden we continu rekening met deze formaten en zorgen we ervoor dat elke functionaliteit voor ieder scherm geschikt is.

Drupal website ontwikkeling op basis van scrum

Wanneer je je Drupal website door One Shoe laat ontwikkelen, doen we dat vaak op basis van een agile aanpak, bijvoorbeeld scrum. Met de scrum methodiek worden websites stapsgewijs gerealiseerd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever.

Drupal beheer, hosting en 24/7 support

Bij One Shoe bouwen we niet alleen Drupal websites maar we verzorgen ook het beheer, onderhoud, hosting en 24 uur per dag support. Zo is je Drupal website altijd in goede handen.

Tibor Uittenbogaard

Meerdere Drupal websites beheren vanuit één CMS?

Met Drupal is het mogelijk om vanuit één Drupal CMS meerdere websites te beheren. Dit doe je met een zogeheten multisite of multidomein oplossing. Collega Tibor Uittenbogaard vertelt je alles over wat je moet weten bij het kiezen, ontwerpen en ontwikkelen van een Drupal multisite/multidomein oplossing.

Drupal Multisite / Multidomein websites

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op