E-commerce

E-commerce is een belangrijke business driver for succes!

U bent hier

E-commerce

E-commerce is niet meer weg te denken uit het retail landschap: genereer direct conversie met de huidige communicatiekanalen. De 'all-ways connected consumer' is op zoek naar zowel een rijke beleving als eRetail gemak.

Wij combineren de kracht van content en commerce op zo'n manier dat bedrijfsresultaten gehaald worden.

Naast de realisatie van E-commerce platformen faciliteren we ook in de realisatie van traffic naar de ontwikkelde E-commerce platforms.

Drupal Commerce

Op zoek naar een webshop waarbij niet de productcatalogus centraal staat, maar waar de conversiemomenten worden ingebed binnen uw (gepersonaliseerde) communicatie uitingen? 

Drupal Commerce biedt de structuur die je nodig hebt om e-commerce te implementeren en te combineren met content.  

Commerce en Content

Drupal Commerce biedt revolutionaire software die het de eRetailer mogelijk maakt om e-commerce, content en community te integreren. Zo wordt zowel de branding versterkt als conversie gegenereerd.

Met Drupal Commerce heb je als online retailer een krachtig platform met de flexibiliteit om een ​​rijke commerce ervaring te realiseren. 

Efficiënt proces

Daarnaast is een koppeling met ERP/boekhouding/PIM/kassa goed te realiseren, om naast het genereren van omzet ook de processen efficiënter in te richten en daardoor kosten te besparen.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op