eHealth toepassingen

One Shoe is een gecertificeerd en ervaren ontwikkelaar van eHealth toepassingen

U bent hier

Zorginnovatie.nl

eHealth ontwikkelaar met passie

Samen de zorg beter maken

One Shoe is een ISO-gecertificeerd digitale partner voor zorgorganisaties en farmaceutische organisaties. Gezamenlijk ontwikkelen we kwalitatieve eHealth toepassingen en digitale platformen. Dit doen we voor organisaties als het UMC Utrecht, Antonius Ziekenhuis, FocusCura, Sanofi, Mylan, NHG, LHV en vele anderen. 

Expert in eHealth toepassingen

eHealth gaat over digitale toepassingen in de zorg. Met behulp van technologie ondersteunen of verbeteren we de gezondheid van de gebruiker en zorgen we voor meer efficiency in de gezondheidszorg.

Dit doen we met een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van strategie, user experience, webdevelopment, mobile development (iOS en Android) en marketing. Alles onder één dak.

Door de combinatie van deze expertises ontwikkelen we de meest gebruiksvriendelijke en kwalitatieve eHealth oplossingen.

ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd

One Shoe is al jarenlang partner in digitale ontwikkelingstrajecten in de zorg. Daarom weten we als geen ander hoe om te gaan met privacygevoelige informatie, bijzondere doelgroepen en strenge eisen rondom veiligheid en processen.

Ons bureau is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we door een externe auditeur zijn geauditeerd en dat is vastgesteld dat onze ontwikkelprocessen en veiligheidsstandaarden aan internationale eisen voldoen. 

 

Aandacht voor de eindgebruiker

eHealth toepassingen zijn doorgaans gericht op doelgroepen met een zorg- en/of hulpvraag. 

Daarom besteden we bij de ontwikkeling van onze eHealth applicaties bijzondere aandacht aan de eindgebruiker, de cliënt of patiënt.

Dat doen we o.a. door het in kaart brengen van de processen die de cliënt doorloopt voor, tijdens en na het zorgproces: de Patient Journey.

De Patient Journey

De Patient Journey is een bijzondere vorm van de Customer Journey, een vakterm uit de softwareontwikkeling maar dan toegespitst op de zorg.

Het in kaart brengen van de Patient Journey geeft ons inzicht in de behoeften en mogelijkheden van de patiënt en alle contactpunten die hij of zij heeft met de zorg.

Zo weten we welke plaats de eHealth toepassing gaat innemen binnen het zorgproces, hoe we de eHealth applicatie zo goed mogelijk af kunnen stemmen op de patiënt en aan welke eisen de uiteindelijke oplossing moet voldoen.

 
Arnoud Blankenstein - Ux Strateeg bij One Shoe

eHealth: gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid

Wie digitale toepassingen ontwikkelt voor de zorg heeft te maken met bijzondere doelgroepen en gevoelige persoonlijke data. Het ontwikkelen van sites, apps en eHealth toepassingen in de zorg vraagt daarom om bijzondere aandacht voor toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. User Experience Strateeg Arnoud Blankenstein schreef hierover een artikel voor Frankwatching. 

Lees het artikel

Agile eHealth ontwikkelen

Het ontwikkelen van succesvolle eHealth innovaties gaat niet over één nacht ijs. Maar innoveren met eHealth doe je ook niet door hele grote projecten op te tuigen. Daarom werken we graag Agile.

Agile is een projectmanagementmethodiek waarbij we het gehele project opdelen in stukjes. In de zogeheten ‘sprints’ van 2 tot 4 weken leveren we werkende demo’s op.

Op basis van deze opgeleverde functionaliteiten ontwikkelen we een oplossing die alle gewenste functionaliteiten bevat. Op tijd en binnen budget.

Continu blijven innoveren

eHealth applicatie ontwikkeling stopt niet bij oplevering. Ook na implementatie is er altijd ruimte voor verdere ontwikkeling of optimalisatieslagen.

We blijven evalueren, ontwerpaannames testen en het effect van het eindproduct meten. Vaak in samenwerking met de daadwerkelijke eindgebruikers, bijvoorbeeld in gebruikerstesten en focusgroepen.

Daarnaast is One Shoe een betrouwbare partner voor beheer, hosting & support. Zo is je platform of applicatie altijd en overal bereikbaar en worden eventuele issues snel verholpen. 

 
eHealthConvention

Emerce eHealth Convention

Onze eHealth experts spreken regelmatig op bijeenkomsten en events. Zo geven we in oktober een presentatie op Emerce eHealth Convention, hét evenement over nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van eHealth. Wil je hierbij aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op

Dutch Interactive Award nominatie

Dutch Interactive Award nominatie

De ThuisMeten eHealth app die we voor opdrachtgever FocusCura hebben ontwikkeld ontving in 2016 een nominatie voor de Dutch Interactive Award. De Dutch Interactive Award (DIA) is dé vakprijs voor het beste interactieve werk van Nederland.

Website van het Jaar

Award winning werk in healthcare

Naast specifieke eHealth toepassingen ontwikkelen we ook andere digitale platformen in de zorg. Zo ontwikkelden we in  opdracht van het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG) de publieksinformatie website Thuisarts.nl, waarmee we diverse prijzen wonnen zoals de Niek de Jong Innovatieprijs, de Splash Award en een nominatie ontvingen voor Website van het Jaar.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op