iOS development

Apps voor iPhone en iPad
met focus op user experience en resultaat

U bent hier

Van business solution tot marketing app

Of je iOS app nu complex is en bedrijfskritische processen ondersteunt of juist snel en eenvoudig een campagne moet ondersteunen, onze professionele iOS developers en specialisten kennen iOS door en door en zullen samen de ultieme app uitdenken en realiseren.

Neem contact op    of    Bekijk ons werk

6 jaar ervaring met iOS

We hebben ruim 6 jaar ervaring met het bouwen van complexe en bedrijfskritische iPhone en iPad apps. Hierbij is user experience, design, stabiliteit, veiligheid en goed projectmanagement belangrijk. Onze teams hanteren een uniek ontwikkelproces om apps te maken die het juiste resultaat leveren.

iOS en mobiele strategie

iPhone en iPad apps kunnen niet ontbreken in een mobiele strategie. Je merk krijgt hierdoor 24/7 een plek in het leven van de gebruiker. De toegevoegde waarde van een app is daarom van extreem belang. Wij helpen bij het ontwikkelen van de mobiele strategie, concept, visual design en de realisatie van de iOS apps.

Native of hybride

iOS apps zijn op meerdere manieren te ontwikkelen. Bij One Shoe vinden we dat hybride en native apps allebei voor- en nadelen hebben. Daarom kiezen we vooraf de juiste aanpak. 

Over iOS

iOS is het besturingssysteem van Apple voor de iPhone en iPad. Binnen iOS bestaat de mogelijkheid om zowel native als hybride apps te ontwikkelen. One Shoe heeft met beide ruime ervaring en begeleidt organisaties van strategie tot realisatie.

Resultaat met je app

Een app bouwen is maar één stap uit het succesvol bereiken van doelgroepen en het behalen van resultaat. Het is van belang om het proces zodanig te organiseren dat strategie, concept, user experience, visual design, development en support elkaar optimaal versterken. 

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op