Laravel

Populair PHP framework voor uitgebreide webapplicaties

U bent hier

Laravel

Wil je een webapplicatie laten bouwen en heb je hele specifieke wensen? Voor complexe projecten waarbij we veel aandacht besteden aan de front-end experience, programmeren we met het PHP framework 'Laravel'.

Laravel

Elegant.

Dat is het meest gebruikte woord om Laravel te omschrijven. En dat is niet voor niets. Voor custom webapplicaties is het populaire ontwikkelplatform Laravel uitermate geschikt. Met dit framework kunnen we de front-end en back-end los van elkaar ontwikkelen. Hierdoor biedt Laravel veel ontwerp- en codevrijheid zodat we echt maatwerk kunnen leveren.

Laravel is de meest schone en elegante PHP ervaring die we ooit hadden. Het wordt niet voor niets 'het PHP framework for Web Artisans' genoemd.

Custom made dankzij de PHP community

In tegenstelling tot de meeste grote CMS systemen is Laravel gebouwd met PHP packages. Deze packages zijn ontwikkeld door de PHP community en kunnen worden gebruikt in alle projecten die de PSR-normen te volgen. PSR normen worden gedefinieerd door de PHP-gemeenschap en worden gebruikt door de grootste frameworks, zoals Symfony en Zend.

In 2 jaar tijd heeft Packagist.org meer dan 80.000 PHP packages geregistreerd die kunnen worden gebruikt.
 

Vooruitstrevend met Laravel

One Shoe is een van de eerste bureaus in Nederland die Laravel gebruikt voor projecten van opdrachtgevers. Sinds we begonnen met het bouwen van web-API's en grote web applicaties zijn we verkocht.

Wil je meer weten over Laravel? Neem dan contact op voor een kop koffie met één van onze Laravel developers.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op