App design & ontwikkeling

One Shoe, ervaren app ontwikkelaar uit Utrecht voor iOS en Android

U bent hier

Ervaren app ontwikkelaar

One Shoe ontwikkelt al jaren hoogwaardige mobiele applicaties.

Het specialistische team, dat werkt vanuit het kantoor in Utrecht, heeft een efficiënt proces ingericht op basis van scrum voor de ontwikkeling van diverse mobiele apps. Vanuit strategie realiseren we in-house concept, design en de bouw van de applicaties. Hiermee is kwaliteit en resultaat gewaarborgd. 

Apps voor iOS, Android en Windows Phone

Mobiele applicaties zijn niet meer weg te denken uit het medialandschap.  Met meer dan 10 jaar ervaring durven we te zeggen dat we specialisten zijn op het gebied van app development voor iOS, Android en Windows Mobile. Wij helpen, adviseren en ondersteunen organisaties met de technische ontwikkeling van iOS, Android en Windows Mobile applicaties.

Bedrijfsapplicaties

Mobiele bedrijfsapplicaties zijn een integraal onderdeel geworden van de bedrijfsvoering. Bureau One Shoe begeleidt organisaties van strategie tot de daadwerkelijke realisatie van de mobiele applicaties. Of het nu gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen (efficiency) of om winstmaximalisatie: ons professionele team denkt graag met je mee om het maximale rendement uit je organisatie te halen met de inzet van een zakelijke mobile applicatie. 

 
marketing app ontwikkelt door one shoe voor walibi

Marketing applicaties

Customer engagement, anywhere anytime is de droom van elke marketeer. Marketing apps zijn het optimale middel om engagement te creëren tussen merk en consument. One Shoe denkt graag met je mee om deel uit te maken van deze nieuwe 'all-ways connected'-cultuur. We vertalen merkidentiteiten en merkwaarden naar spraakmakende marketing applicaties. One Shoe voorziet in het complete traject: van de strategie tot de ontwikkeling van een mobile marketing app.

ios android mobile app ontwikkeling one shoe utrecht

iOS, Android en Windows Mobile

iOS, Android en Windows Mobile zijn de besturingssystemen waarvoor we apps ontwikkelen. Dit doen we met ons eigen team talentvolle specialisten die jarenlange ervaring hebben op het gebied van app development. Wij helpen je om het maximale uit elk mobiele besturingssysteem te halen in combinatie met een optimale user experience. Dit om perfecte apps te ontwerpen die een unieke, spraakmakende beleving genereren en bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

One Shoe Mobile Cafe utrecht

Mobile evenementen

One Shoe is een actieve speler in de Nederlandse mobile community. We organiseren regelmatig Mobile Cafés op het kantoor van One Shoe in Utrecht. Mobile Cafe's zijn onderdeel van de open source-strategie van One Shoe en de plek om kennis te delen en te netwerken. Daarnaast is One Shoe een innovatieve speler in een snel veranderende markt van mobiele apps en direct betrokken bij de organisatie van Appril, het grootste mobile evenement van Nederland.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op