Webapplicatie ontwikkeling

Gebruiksvriendelijke webapplicaties die processen vereenvoudigen en versoepelen

U bent hier

Webapplicatie ontwikkeling

Soms is gewoon een website niet genoeg. Het moment tussen de gebruiker en je organisatie in de customer journey kan dan iets speciaals gebruiken: een webapplicatie.

Bij One Shoe hebben we zowel de technologie als ervaring in huis om efficiënte en gebruiksvriendelijke webapplicaties te realiseren.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie bestaat uit één enkele webpagina waarop alle gebruikersacties plaatsvinden. Pagina elementen veranderen dynamisch wanneer gebruikers een actie uitvoeren. Daardoor verlopen alle processen zeer snel en voelt de webapplicatie als een computerprogramma of app aan.

Website of webapplicatie

Het verschil tussen een webapplicatie en een website is dus dat er na een uitgevoerde actie niet opnieuw een complete pagina geladen hoeft te worden. De webpagina wordt alleen aangepast op de plekken waar het nodig is. 

 

Voorbeelden van onze webapplicaties

Van e-commerce tool tot medisch datavisualisatie

 

 

Een gebruiksvriendelijke webomgeving

Een webapplicatie wordt vaak gebruikt om ingewikkelde informatie of bedrijfsprocessen in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webomgeving te gieten. Daarom besteden onze specialisten bij het bouwen van een webapplicatie veel aandacht aan gebruiksgemak- en bediening: de User Experience.

Zo brengen we de bedrijfsprocessen goed in kaart, denken we de functionaliteit, structuur en layout van de webapplicatie uit en doen we gebruikerstesten met eindgebruikers.

Front-end met React.js en Angular frameworks

Om een goede User Experience te bereiken en onderhoudsgemak te vergroten, ontwikkelt One Shoe webapplicaties met de laatste frontend technologieën. Onze focus ligt hierbij op frameworks als React.js en Angular.

Met deze technieken zijn we in staat webapplicaties te bouwen die snel, stabiel en goed werken op zowel desktop als mobiel.

Back-end met het Laravel framework

Een webapplicatie heeft vaak ook een achterkant nodig. Bij One Shoe ontwikkelen we deze met behulp van Laravel. Laravel is een PHP framework dat zich perfect leent voor het bouwen van complexe webapplicaties.

Is de back-end van de webapplicatie al gebouwd?

Dan kunnen onze front-end developers hier met de eerder genoemde front-end technieken op verder bouwen. We gaan graag met uw developers in gesprek.

 

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op