Website ontwikkeling

Internetbureau One Shoe uit Utrecht ontwikkelt succesvolle websites voor bedrijven, instellingen en organisaties.

U bent hier

Websites die leiden tot resultaat 

One Shoe is een geïntegreerd reclame- en internetbureau en ontwikkelt al bijna 11 jaar professionele websites.

Met een ervaren team van strategen, UX specialisten, designers en zeer ervaren front- en backend developers ontwikkelen en bouwen we websites van A tot Z.  

Opdrachtgevers zoals DHL, MedaPharma en Liftinstuut gingen je met veel tevredenheid voor. 

Open source

De meeste websites realiseren we met de open source systemen ls  Drupal en Laravel.

Drupal

We werken bijna tien jaar met het CMS Drupal. We zijn niet voor niets een van de koplopers van Nederland en featured provider op Drupal.org.

Laravel

Voor complexe websites en applicaties met uitgebreide functionaliteiten gebruiken we het populaire PHP framework Laravel.

responsive website ontwikkeling

Mobiel geoptimaliseerd

Door een responsive design zorgen we er voor dat de websites die we ontwikkelen mobielvriendelijk zijn. Je website heeft dan een ontwerp dat geschikt is voor alle apparaten, ongeacht de resolutie. Op die manier zorgen we voor een optimale gebruikservaring van de website op zowel desktop, laptop, tablet als smartphone.

Performance en security

Het succes van een website wordt mede bepaald door de performance van de website en de hostingomgeving. Aan de technische kant worden coding standards, performance en security checks standaard meegenomen in onze ontwikkeltrajecten. Ook monitoren we de performance van de websites met high end tooling. 

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op