One Shoe (part of iO)

Optimaal online verzendgemak voor al je pakketten

DHL Express website

DHLExpress.nl is een geavanceerd online platform voor iedereen die snel en gemakkelijk spoedzendingen wil versturen en ontvangen met handige online tools voor verzenden en traceren. 

Verzendservices

Voor pakketten en documenten

DHL Express is dé specialist in nationale en internationale express zendingen. Het internationale netwerk van DHL verbindt meer dan 220 landen en gebieden in de hele wereld met elkaar. Op de door One Shoe gerealiseerde site zijn verschillende services en functionaliteiten gecombineerd om het verzenden van pakketten en documenten zo makkelijk mogelijk te maken.

Bereken snel en eenvoudig je tarief

In de tarievenmodule op de website vult de bezoeker de afmetingen en het gewicht van het pakket in: de tool berekent automatisch wat het tarief is en welke verzendopties er mogelijk zijn, zoals het afgeven van een zending (DHL Express Easy), of het online of telefonisch inboeken. 

Track & Trace

Daarnaast zijn we trots op de naadloze integratie van de Track & Trace functie. Met de Track & Trace functie weten de verzender en ontvanger altijd waar het pakket zich bevindt en wanneer het wordt bezorgd.

Het gemak van Drupal

De website voor DHL Express hebben we ontwikkeld met het Drupal CMS. Drupal is een van de meest gebruikte en gewaardeerde CMS-en ter wereld en staat bekend om zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Uitermate geschikt voor DHLExpress.nl!


Topics:

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Michel van Velde (Founder & CEO)


Volgende