One Shoe logo

Versturen, traceren en ontvangen. Zo geregeld, zo geleverd.

DHL Parcel

Met enkele klikken een pakket versturen of snel opzoeken waar het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint is? Het vernieuwde verzendplatform dhlparcel.nl maakt het voor de particuliere én zakelijke klanten van DHL Parcel nog prettiger om snel pakketten te verzenden en te volgen.

Sneller, eenvoudiger, intuïtiever

De interne development teams van DHL Parcel en One Shoe werken al jarenlang nauw samen aan het optimaliseren van de verzendservices van DHL Parcel, waarbij de focus ligt op het optimaliseren van de user experience voor zowel de zakelijke als particuliere gebruikers. 

Meer service voor zakelijke verzenders

De lancering van de vernieuwde dhlparcel.nl past binnen de strategie van DHL Parcel waarbij zij haar service voor zakelijke (e-commerce) verzenders steeds verder uitbreidt. Van de alles-in-één verzendservice tot plug-ins voor webshops en maatwerk API-oplossingen: bedrijven en webshops kunnen nu op dhlparcel.nl nog sneller en eenvoudiger informatie vinden over de zakelijke dienstverlening van DHL Parcel. 

Nieuw voor de zakelijke gebruiker is de kennisbank met nieuws, blogs, whitepapers en downloads. Alle ontwikkelingen en trends binnen de logistieke branche zijn hierdoor eenvoudig op één plek terug te vinden. 

Drupal 8

DHL Parcel is gemaakt met de meeste recente versie van Drupal: Drupal 8. Het beheren, onderhouden en aanpassen van de website is dankzij Drupal 8 zeer gebruiksvriendelijk. Drupal is hierdoor ideaal voor bedrijven zoals DHL Parcel die te maken hebben met verschillende en grote gebruikersgroepen.

Een flexibele backend

We hebben een nieuwe flexibele backend ontwikkeld waarmee DHL Parcel snel en handig kan inspringen op de klantbehoeften. Dit hebben we gerealiseerd door het ontwikkelen van herbruikbare componenten waarmee DHL zelf nieuwe en dynamische web campagnepagina’s kan creëren die aansluiten op hun doelgroep.

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Michel


Volgende