One Shoe logo

Creative & Digital Agency

e-Detailer app voor farmaceut Sanofi Genzyme

Sanofi Genzyme iPad app

Voor farmaceut Sanofi Genzyme ontwikkelden we een app rondom de behandeling van patiënten met zeldzame ziekten, zoals Ziekte van Pompe en Gaucher. De app geeft informatie over de verschillende symptomen, diagnosemethoden en laboratoriumtesten.

Farmaceut Sanofi Genzyme

Sanofi Genzyme is specialist en koploper op het gebied van het diagnostiseren en behandelen van tot nu toe onderbehandelde of zelfs onbehandelbare ziekten. Ze ontwikkelen behandelingen voor erfelijke stofwisselingsziekten (in het bijzonder lysosomale stapelingsziekten), kanker, chronische nierziekten, transplantatie, artrose en familiaire hypercholesterolemie.

e-Detailer app

Vertegenwoordigers van Sanofi Genzyme gebruiken tooling zoals iPad apps bij hun bezoeken aan medisch professionals, wat E-Detailer genoemd wordt. De app die wij voor Sanofi Genzyme ontwikkelden, geeft informatie over de verschillende symptomen, diagnosemethoden en laboratoriumtesten rondom de behandeling van patiënten met zeldzame ziekten. 

App toegespitst op de dagelijkse gebruiker

Met 26 schermen is het van belang de user experience optimaal te hebben. Met de e-Detailer kunnen gebruikers gemakkelijk met natuurlijke, dynamische bewegingen navigeren tussen de screens.

Via een navigatiemenu kunnen gebruikers doorgaan naar specifieke pagina's. Daarnaast heeft de app de mogelijkheid om direct waardevolle informatie te e-mailen, voor een optimale interactie tussen Sanofi Genzyme en de medisch specialist.


Topics:

Op zoek naar een ervaren creative & digital agency?

Tibor (Digital Consultant) adviseert je graag over digitale oplossingen


Volgende