One Shoe (part of iO)

Local hearts, global minds

Holla Legal & Tax campagne

Met het nieuwe communicatiethema ‘local hearts, global minds’ bereikt advocatenkantoor Holla de zakelijke markt met een campagne over persoonlijke betrokkenheid in een mondiale maatschappij.

Grensverleggende ambitie

Holla Legal & Tax behoort tot de top 25 advocatenkantoren van Nederland en ondersteunt cliënten dagelijks met juridisch en fiscaal advies. Holla heeft vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Utrecht en heeft zich de afgelopen jaren in rap tempo ontwikkeld. Ook buiten Nederland heeft het kantoor niet stil gezeten. Zo bereikten Holla en het Britse TLT in maart van 2020 een strategische alliantie. Een belangrijke stap om ook op internationaal vlak cliënten beter te ondersteunen.

De juiste toon

Het ambitieuze advocatenkantoor heeft als doel om verder te groeien in het zakelijke segment. Ook is de afgelopen jaren het aantal zaken met een belangrijk internationaal karakter gegroeid. Daarom wil het kantoor met een campagne laten zien dat cliënten bij Holla terecht kunnen voor persoonlijk betrokken, internationale juridische en fiscale dienstverlening. Om de zakelijke markt met de juiste informatie en toon te bereiken, hebben we het communicatiethema ‘local hearts, global minds’ ontwikkeld en er een passende campagne bij gecreëerd.

Mondiaal en betrokken

In de huidige maatschappij hebben veel ondernemers te maken met lokale, maar zeker ook met internationale situaties en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan een winkel die afhankelijk is van de leveranciers uit China, of de tulpenexporteur die te maken krijgt met nieuwe regels door de Brexit. Om de boodschap van betrokkenheid en mondiaal denken effectief over te brengen naar de doelgroep, hebben we het concept ontwikkeld.

Onlosmakelijk verbonden

Het beeld van de campagne laat een lokale plek of situatie zien die verbonden is door middel van een open deur. Deze open deur geeft een doorkijk naar een grootschalige en mondiale wereld. Zo laten we de Blob in Eindhoven zien met een doorkijk naar de Big Ben in Londen, maar ook werknemers in een Nederlands magazijn met een doorkijk naar een vrachtschip in de haven van Shanghai. Treffende beelden die herkenbare situaties laten zien voor veel ondernemers. Zowel lokaal als mondiaal, maar vooral met de nadruk dat de twee in onze maatschappij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een passende propositie

Het fundament voor het communicatiethema ‘local hearts, global minds’ is een grondige concurrentieanalyse. We zagen dat de hoge mate van betrokkenheid een belangrijke onderscheidende factor van Holla was, in combinatie met de uitgebreide lokale én internationale ervaring en expertise. Op basis daarvan hebben we de propositie ‘een betrokken partner met lokale expertise en internationale oriëntatie’ geformuleerd die de basis van de campagne vormt in zowel tekst als beeld.

Op dit moment wordt de campagne breed uitgezet op de kanalen van Holla, in digitale advertising en in vakbladen.


Topics:

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Michel van Velde (Founder & CEO)


Volgende