One Shoe logo

Creative & Digital Agency

25.000 golfbanen binnen handbereik

LeadingCourses.com Mobile App

Waar sla jij je volgende hole in one? Met de nieuwe app voor LeadingCourses.com heb je je nieuwe favoriete golfbaan zo gevonden.

iOS & Android

Voor iedere golfliefhebber wat wils

Voor Europa's grootste golfbaanvergelijker Leadingcourses.com hebben we de nieuwe iOS en Android app ontwikkeld waarmee golfers wereldwijd de beste, mooiste en meest uitdagende golfbanen kunnen vinden. Inclusief foto’s, ratings, golfclubinformatie en relevante aanbiedingen. Met een aanbod van meer dan 25.000 golfbanen in 139 landen is er voor iedere liefhebber van golf wat wils.

Wereldwijde golfbaan ratings

Ben je op zoek naar de meest uitdagende (water)hindernissen? Of ga je liever naar de allermooiste golfbaan om je slag te oefenen en je spelniveau te verbeteren? Gebruik de handige filters om door de 350.000+ golfbaan beoordelingen te bladeren - geschreven door mede-golfers - en bekijk hun golfbaan foto's, check de greenfee tarieven, locatie, voorzieningen en andere nuttige golfclub en golfbaan informatie. Handige kaarten tonen alle golfclubs in je buurt en zorgen ervoor dat je eenvoudig naar je volgende golfclub naar keuze kunt navigeren. De app is beschikbaar in 9 talen, voor iOS en Android en voor zowel mobiele telefoons als tablets.

Ontwikkeld met React-Native

Waarom twee afzonderlijke apps ontwikkelen voor iOS en Android, als je dat ook in één keer kunt doen? De LeadingCourses.com app is door ons ontwikkeld met React-Native van Facebook. Door gebruik te maken van dit cross-platform framework hebben we in één keer een app ontwikkeld voor Android en iPhone, terwijl de eigen gebruikersinterfaces van ieder platform kon worden aangehouden. Mooi, efficiënt en innovatief. Collega Jordy schreef een blog over de voordelen van React-Native voor app ontwikkeling.


Kom meer te weten over

Op zoek naar een ervaren mobile app development agency?

Jordy (CTO) adviseert je graag over de inzet van een mobile app!


Volgende