One Shoe (part of iO)

Platform van wereldniveau

LeasePlan International

LeasePlan International is de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld. Hoe zorg je dat ook grote wagenparken van internationale bedrijven volledig geserviced kunnen worden? One Shoe ontwikkelde voor LeasePlan het nieuwe leaseplan-international.com

Leaseplan International

Met ruim 1.6 miljoen auto’s in 33 landen is LeasePlan de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld. LeasePlan International is een divisie van LeasePlan gespecialiseerd in het beheer van grote wagenparken voor internationale bedrijven. Daar hoort een platform van wereldniveau bij: leaseplan-international.com.

85% Groei in inkomende leads

Met dit visitekaartje hebben we de internationale tak van LeasePlan weer volledig in lijn gebracht met de visuele merkidentiteit van LeasePlan. Bovendien heeft de nieuwe website bijgedragen aan een verbeterde klanttevredenheid én heeft het gezorgd voor wel 85% groei in inkomende leads!

Corporate blog

Om LeasePlan International als thought leader op de kaart te zetten, ontwikkelden en integreerden we ook de corporate blog Global Fleet Insights waarop experts wereldwijd best practices en ontwikkelingen delen op het gebied van wagenparkbeheer, technologie en beleid op internationaal niveau.

Op basis van het Drupal CMS

We ontwikkelden de website leaseplan-international.com op basis van Drupal 7. Drupal is een van de populairste open source CMS'en ter wereld en uitermate geschikt voor websites die vragen of vrijheid en schaalbaarheid, zoals leaseplan-international.com!


Topics:

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Tibor (Digital Consultant)


Volgende