• LeadingCourses

    25.000 golfbanen binnen handbereik met de app van Leadingcourses.com

  • 25.000 golfbanen binnen handbereik met de app van Leadingcourses.com

  • 25.000 golfbanen binnen handbereik met de app van Leadingcourses.com

  • 25.000 golfbanen binnen handbereik met de app van Leadingcourses.com

Keuze uit meer dan 25.000 golfbanen

Voor Europa's grootste golfbaanvergelijker Leadingcourses.com hebben we de nieuwe iOS en Android app ontwikkeld waarmee golfers wereldwijd de beste, mooiste en meest uitdagende golfbanen kunnen vinden.  Inclusief foto’s, ratings, golfclubinformatie en relevante aanbiedingen. Met een aanbod van meer dan 25.000 golfbanen in 139 landen is er voor iedere golfliefhebber wat wils. 

Alle golf informatie binnen handbereik

Gebruik de handige filters om door de 350.000+ golfbaan beoordelingen te bladeren - geschreven door mede-golfers - en bekijk hun golfbaan foto's, check de greenfee tarieven, locatie, voorzieningen en andere nuttige golfclub en golfbaan informatie.  Handige kaarten tonen alle golfclubs in je buurt en zorgen ervoor dat je eenvoudig naar je volgende golfclub naar keuze kunt navigeren. De app is beschikbaar in 9 talen, voor iOS en Android en voor zowel mobiele telefoons als tablets.

 

Download the new Leadingcourses app!

 

Ontwikkeld met React-Native

Waarom twee afzonderlijke apps ontwikkelen voor iOS en Android, als je dat ook in één keer kunt doen? De LeadingCourses.com app hebben we ontwikkeld met React-Native van Facebook. Door gebruik te maken van dit cross-platform framework hebben we in één keer een app ontwikkeld voor Android en iPhone, terwijl wel de eigen gebruikersinterfaces van ieder platform kon worden aangehouden. Mooi, efficiënt en innovatief. Collega Jordy schreef een blog over de voordelen van React-Native voor app ontwikkeling.

 

BLOG: 5 Redenen waarom React-Native zo geschikt is voor appontwikkeling

Continue doorontwikkeling

De komende periode werken One Shoe en Leadingcourses.com hard aan de verdere doorontwikkeling van de app.  We gaan de app verder uitbreiden met verschillende functionaliteiten om golfers nog beter en sneller de hun volgende golfbestemming te laten vinden. Zo zal het binnenkort onder meer mogelijk worden om via de app starttijden op golfbanen te reserveren en af te rekenen.