• Genzyme e-Detailer app

  Genzyme e-Detailer app

 • Genzyme e-Detailer app

  Genzyme e-Detailer app

 • GGenzyme e-Detailer app

  Genzyme e-Detailer app

 • Genzyme e-Detailer app

  Genzyme e-Detailer app

 • Genzyme e-Detailer app

  Genzyme e-Detailer app

We ontwierpen en ontwikkelden een geheel nieuwe app als vervanging van een bestaande applicatie met soortgelijke toepassingen. We verbeterden de bruikbaarheid en visuele communicatie en leverden de app binnen 2 maanden na de start van het project op. 

Genzyme

Genzyme is specialist en koploper op het gebied van het diagnostiseren en behandelen van tot nu toe onderbehandelde of zelfs onbehandelbare ziekten. Bij Genzyme ontwikkelt men  behandelingen voor erfelijke stofwisselingsziekten (in het bijzonder lysosomale stapelingsziekten), kanker, chronische nierziekten, transplantatie, artrose en familiaire hypercholesterolemie.

e-Detailer

Vertegenwoordigers van Genzyme gebruiken tooling zoals iPad apps bij hun bezoeken aan medisch professionals. Een dergelijke tool wordt een e-Detailer genoemd. De app die wij voor Genzyme ontwikkelden, geeft informatie over de verschillende symptomen, diagnosemethoden en laboratoriumtesten rondom de behandeling van patiënten met zeldzame ziekten. 

false

 

Hoe ziet de app er uit?

De app omvat 23 screens die individueel zijn ontworpen om de app's User Experience zo vloeiend en aantrekkelijk mogelijk te maken. Gebruikers kunnen dynamisch navigeren tussen de screens: vooruit, achteruit, omhoog of omlaag. 

 

Via een navigatiemenu kunnen gebruikers doorgaan naar specifieke pagina's. Daarnaast heeft de app de mogelijkheid om direct waardevolle informatie te e-mailen, voor een optimale interactie tussen Genzyme en de medisch specialist.