• ING Sprinter iPhone app

Over de app

ING Sprinter heeft in samenwerking met One Shoe een iPhone app ontwikkeld. Met de iPhone app kun je real time de koersen van Sprinters en hun onderliggende waarden zoals de AEX, goud en de koers van de Euro-Dollar volgen. Verder kan vanuit de App ook het laatste financiële nieuws geraadpleegd worden.

Mijn Sprinters

De gebruikers van de app kunnen zelf sprinters toevoegen die ze hebben gekocht of interessant vinden. Tevens kan men het rendement per sprinter en het totale rendement inzien. De app toont na het klikken op de refreshknop steeds real time koersinformatie en het huidige rendement. 

 

Realtime koersen

Binnen de koersenpagina kan de gebruiker de onderliggende waarde, sprinters en bijbehorende real time koersinformatie raadplegen. Vanuit deze pagina kan men in één keer een sprinter of onderliggende waarde toevoegen aan 'Mijn sprinters'. Tevens kan men binnen de pagina eenvoudig de onderliggende waarde filteren op: Aandelen, Indices, Grondstoffen, Valuta, Obligaties en Alle Sprinters. Deze koersinformatie wordt via webservices vanuit een Drupal omgeving binnengehaald.

Nieuws & Video

Binnen de app wordt ook het AEX nieuws getoond en kan de gebruiker deze eenvoudig middels email delen met derden. Om nieuwe gebruikers bekend te maken met de functionaliteiten van app zijn er in de app video's aanwezig die alle noodzakelijke instructies en informatie bevatten.