• E.ON EnergieAssistent

    E.ON EnergieAssistent

Internet of Things

Het 'Internet of Things' bij je thuis: elk apparaat gaat online en krijgt bediening via een app.  Met de EnergieAssistent van E.ON's smart home systeem krijgt de gebruiker o.a. direct inzicht in het verbruik en de kosten van energie in huis. Per maand, per week, per dag en zelfs per uur.

Daarnaast biedt de app met behulp van slimme stekkers en de slimme thermostaat volledige controle aan de gebruiker over apparaten in huis, ook op afstand. Van het nachtlampje tot de koelkast. De eventuele energiebesparende maatregelen die de gebruiker neemt, zijn direct zichtbaar in de app.

Beheer en optimalisatie

One Shoe werkt momenteel hard aan de optimalisatie van de app van de EnergieAssistent. De eerste functionaliteiten zijn verbeterd zoals het meer specifiek instellen en uitlezen van de thermostaat vanuit de app.

Met de op handen zijnde optimalisatieslagen wordt de iOS en Android applicatie nog geavanceerder en hoopt E.ON haar gebruikers zo nog bewuster te maken van hun energieverbruik en mogelijke besparingen.

 

Mobile Café: Internet of Things

One Shoe is een actieve speler in de Nederlandse mobile community en een ervaren ontwikkelaar oplossingen op het gebied van Internet of Things. Om onze kennis te delen organiseren we regelmatig Mobile Cafés in Utrecht. Mobile Cafe's zijn dé plek om kennis te delen en te netwerken.

Wil je op de hoogte blijven van onze Mobile Cafe's? Meld je dan aan voor de Dutch Mobile Marketing Group.