• Onefit

    Onefit

  • Onefit

    Onefit

  • OneFit iOS app

    OneFit iOS app

One subscription, no limits

OneFit is een All-in-One sports membership dat je toegang geeft tot de beste gym’s, studio’s en workouts in jouw stad. Of je nu een liefhebber bent van fitness, yoga, crossfit of een andere sport, met OneFit kun je alles naar hartenlust combineren.

Mobile OneFit app

Voor € 59,- per maand kun je als sporter vrij trainen en lessen volgen bij de beste sportlocaties in je stad. Voorheen gebruikte OneFit hiervoor membercards. Met de nieuwe OneFit iOS-app heb je geen membercard of geprint toegangsbewijs meer nodig. Check in met de app en laat de bevestiging zien aan de studio, gym of locatie die je bezoekt en je krijgt direct toegang.

 

Alle informatie gebundeld in één app

Met de app heb je toegang tot honderden locaties en duizenden groepslessen. Helder voor jou uiteengezet en makkelijk te filteren op type locatie, type les, datum en tijd. Aangevuld met detaileerde informatie over de locatie, de les en de snelste route. 

Reserve your spot

Met de app kan je met één druk op de knop een plek in je favouriete les reserveren. Je hoeft dus nooit de locatie die je wilt bezoeken te bellen of te mailen. Ben je toch verhinderd? Je kan je reservering net zo makkelijk weer ongedaan maken. Ook ontvang je 15 minuten voor het verstrijken van de annuleringstermijn een automatische herinnering. Zo mis je nooit meer een workout.