One Shoe (part of iO)

Where could cables take you?

Nexans Digitale Strategie

Nexans is een van de grootste spelers in de kabel- en glasvezel industrie ter wereld en herpositioneert zich nu als ‘the critical link in a globalised and accelerated digital world.’ Aan ons als digital partner de taak om hun digitale en social media strategie vast te leggen.

Het verbeteren van de online presence

Autonome voertuigen, slimme infrastructuur, de energietransitie: de industriële sector ondergaat een ongekende verandering. Daarom is het voor Nexans belangrijker dan ooit om mee te veranderen en zichzelf opnieuw uit te vinden door een vernieuwde Digitale Strategie. Nieuwe innovaties zorgen ervoor dat er een nieuw merkverhaal te vertellen is aan de doelgroepen van Nexans. Wij zorgen ervoor dat dit verhaal consequent kan worden verteld via al hun kanalen, zoals Nexans.com en de interne kanalen (intranet). Als beursgenoteerd bedrijf met hoofdkantoor in Parijs, is de informatievoorziening naar klanten van groot belang. Daarom beheren wij de wereldwijde webplatforms om de interne en externe communicatie vlekkeloos te laten verlopen.

Social media strategie voor het bereiken van de doelgroep

Social media is een belangrijk kanaal om huidige klanten, potentiële klanten en medewerkers te bereiken. Het geeft Nexans de mogelijkheid om hun merkverhaal over te brengen, beleggers op de hoogte te houden, nieuwe medewerkers te werven, het benadrukt hun klantgerichte aanpak en vergroot hun digitale aanwezigheid. Met de social media strategie focussen we ons op de juiste doelgroepen die zijn gevalideerd door data en statistieken. Dit om ervoor te zorgen dat het aantal bezoeken aan de site en de conversie van organisch verkeer en betaald verkeer groeit.


Topics:

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Michel


Volgende