• Shell Livewire

  Shell Livewire

 • Shell Livewire

  Shell Livewire

 • Shell Livewire

  Shell Livewire

 • Shell Livewire

  Shell Livewire

 • Shell Livewire

  Shell Livewire

Shell LiveWIRE

Shell LiveWIRE is de toonaangevende nationale startersprijs en hét programma voor ambitieuze jonge vernieuwende bedrijven. Shell LiveWIRE is een internationaal Shell-programma dat in 14 landen wereldwijd wordt uitgevoerd. In Nederland is de Kamer van Koophandel partner. Al ruim 2500 starters doorliepen in de afgelopen 12 jaar het LiveWIRE programma.

 

Nieuwe positionering

Het programma loopt al 18 jaar en had in onze ogen behoefte aan een nieuwe positionering. De markt van “startup programma’s” is de laatste jaren enorm veranderd met de komst van bijvoorbeeld Startup-Bootcamp en Rockstart.

De kracht van LiveWIRE  kwam tussen deze programma’s niet meer duidelijk naar voren. Het eigen gezicht had een facelift nodig en die hebben we gegeven.

Campagne

Na een spannend pitch traject hebben Shell en de KVK gekozen voor One Shoe. De uitvraag was om de campagne voor de finale te ontwikkelen. Het concept dat we hebben ontwikkeld werd uiteindelijk heel breed. 

Door een goede content strategie en een nieuwe campagne stijl zijn de doelstellingen - meer bezoekers en meer aanmeldingen voor het programma - van LiveWIRE ruimschoots gehaald tot grote tevredenheid van Shell en de KvK.

GET WIRED!

GET WIRED! Visueel staan de ‘wires’ centraal - het verbindende element, ‘de rode draad’, van de campagne. De wires staan symbool voor ons programma en komen terug in alle middelen.