One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Campagne 'Altijd binnen 15 minuten bereikbaar!'

St. Antonius Ziekenhuis Campagne

Is het St. Antonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn ver weg voor de inwoners van Utrecht? Helemaal niet, maakt de campagne voor het ziekenhuis duidelijk. Het ziekenhuis is voor iedereen in Utrecht altijd binnen 15 minuten te bereiken.

Bereikbaarheidscampagne

Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern topklinisch opleidingsziekenhuis met verschillende locaties in Utrecht. Maar de locatie van het ziekenhuis in de wijk Leidsche Rijn was in de perceptie van de inwoners van Utrecht ver weg. Dit terwijl het ziekenhuis vanuit de stad hartstikke snel bereikbaar is. Om die beeldvorming te veranderen, ontwikkelden we voor het St. Antonius Ziekenhuis de campagne 'Altijd binnen 15 minuten bereikbaar.'

Altijd dichtbij

De boodschap 'Het St. Antonius is vanuit Utrecht altijd het dichtstbijzijnde ziekenhuis en bovendien altijd binnen 15 minuten te bereiken' is door de hele stad verspreid. Met driehoeksborden, online banners, stoeptegels en eigen kanalen is op diverse locaties in en rondom de stad letterlijk aangegeven hoe lang de reisduur is naar het St. Antonius in Leidsche Rijn. Op basis van de uitkomsten zijn acties ingezet om de gepercipieerde bereikbaarheid waar mogelijk te optimaliseren.


80%Spontane bekendheid
91%Geholpen bekendheid
56%Perceptie bereikbaarheid (i.p.v. 36%)


Kom meer te weten over

Op zoek naar een bureau voor jouw volgende campagne?

Michel (Oprichter & Merkstrateeg) weet alles over succesvolle campagnes


Volgende